Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 12:29

Πρεμιέρα στο “Cine Center” Καλαμάτας για την ιστορική ταινία «Napoleon» (Βίντεο)

Πρεμιέρα κάνει στο “Cine Center” Καλαμάτας η πολυαναμενόμενη ιστορική ταινία «Napoleon», με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ Χοακίν Φοίνιξ.

Ακόμα θα προβληθεί το πρίκουελ της τριλογίας “Hunger Games” με τίτλο “The Ballad of Songbirds and Snakes”, ενώ οι μικροί σινεφίλ θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα φιλμ «Το Μεγάλο Ταξίδι του Μικρού Γκρίζλι» και «Ευχούληδες 3: Μαζί για Μπάντα».

-"Napoleon", περιπέτεια, 157'

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=0emotjIctcE}

Η ταινία Napoleon είναι μια θεαματική, επική περιπέτεια για την πολυτάραχη άνοδο και πτώση του εμβληματικού Γάλλου Αυτοκράτορα Ναπολέοντα Βοναπάρτη, τον οποίο υποδύεται ο βραβευμένος με Όσκαρ Joaquin Phoenix. Η ταινία, μια πολύ υψηλών προδιαγραφών παραγωγή με την υπογραφή του θρυλικού σκηνοθέτη Ridley Scott, αποτυπώνει το ανελέητο ταξίδι του Βοναπάρτη στην εξουσία υπό το πρίσμα της εμμονικής, εκρηκτικής σχέσης του με τη μόνη αληθινή του αγάπη, τη Ζοζεφίν, προβάλλοντας τις οραματικές στρατιωτικές και πολιτικές τακτικές του μέσα από μερικές από τις πιο απαιτητικές δυναμικές σκηνές μάχης στην ιστορία του κινηματογράφου.

Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ. Πρωταγωνιστούν: Χοακίν Φίνιξ, Βανέσα Κίρμπι, Ταχάρ Ραχίμ, Μάθιου Νίνταμ, Λουντιβίν Σανιέ, Γκάβιν Σπόουκς, Μπεν Μάιλς, Φιλ Κόρνγουελ.

Προβολές: Παρασκευή 9.15 μ.μ., Σάββατο 7.30 μ.μ. - 9.15 μ.μ., Κυριακή 7.30 μ.μ. - 9.15 μ.μ., Δευτέρα 9.15 μ.μ., Τρίτη 9.15 μ.μ., Τετάρτη 9.15 μ.μ..

-"Hunger Games - The Ballad of Songbirds and Snakes", περιπέτεια, 157'

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=gTFCFkIXI3M}

Η Rachel Zegler(West Side Story) πρωταγωνιστεί ως Lucy Gray Baird , και είναι ο επιλεγμένος φόρος της Περιοχής 12 που θα παλέψει για την επιβίωσή της στην αρένα, στους 10ουςΑγώνες Πείνας. Όμως ο Tom Blythως μέντορας της, ο οποίος υποδύεται τον Coriolanus Snow, βρίσκεται διχασμένος ανάμεσα στα καθήκοντά του στην Κάπιτολ και τα συναισθήματα που αναπτύσσει σταδιακά για εκείνη.

Σκηνοθεσία: Φράνσις Λόρενς. Πρωταγωνιστούν: Τομ Μπλάιθ, Ρέιτσελ Ζέγκλερ, Πίτερ Ντίνκλατζ, Χάντερ Σάφερ.

Προβολές: Παρασκευή 9 μ.μ., Σάββατο 9 μ.μ., Κυριακή 9 μ.μ., Δευτέρα 9 μ.μ., Τρίτη 9 μ.μ., Τετάρτη 9 μ.μ..

-"Το Μεγάλο Ταξίδι του Μικρού Γκρίζλι", κινούμενα σχέδια, 90', μεταγλωττισμένο

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=BkTGPue84nk}

Οι μέρες περνούν μες στη χαλάρωση για τον αξιαγάπητο αρκούδο Μικ Μικ και τον πανέξυπνο λαγό Όσκαρ . Αλλά δεν είναι γραφτό τους να απολαύσουν την ηρεμία τους για πολύ καιρό, γιατί ξαφνικά η περιπέτεια τούς χτυπά την πόρτα: μια μέρα, το κλάμα ενός μωρού -ενός γλυκύτατου νεογέννητου αρκουδομωρού- ακούγεται κοντά στο σπίτι τους κι εκείνοι δεν πιστεύουν στα αυτιά τους - άλλη μια λανθασμένη μωρό-παράδοση από τον πελαργό έχει γίνει πια δικός τους μπελάς. Σύντομα οι δύο τους, με τη βοήθεια παλιών και νέων φίλων, θα βάλουν μπρος για να παραδώσουν το μωρό στους γονείς του στην άλλη άκρη του κόσμου, χωρίς να γνωρίζουν ότι δε θέλουν όλοι να φτάσουν στον προορισμό τους… Ένας παμπόνηρος γύπας, που έχει τα δικά του σχέδια για το δάσος, θα κάνει τα πάντα για να τους σταματήσει και τους στήνει διάφορες παγίδες, αλλά θα τα βρει σκούρα με τη συγκεκριμένη τρελοπαρέα.

Σκηνοθεσία: Νατάλια Νίλοβα. "Χαρίζουν" τις φωνές τους οι: Βαγγέλης Χαλκιαδάκης, Κώστας Αποστολίδης, Κώστας Τερζάκης, Τάκης Σακελλαρίου, Χρήστος Λαγκούσης, Τάσος Νταπαντάς, Κωνσταντίνος Τσουμπάρης, Μυρτώ Ναούμ.

Προβολές: Σάββατο 6.15 μ.μ., Κυριακή 6.15 μ.μ..

-"Ευχούληδες 3: Μαζί για Μπάντα", κινούμενα σχέδια, 92', μεταγλωττισμένο

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Bn37gbPYoas}

Μετά από δύο ταινίες πραγματικής φιλίας και ατελείωτου φλερτ, η Πόπη και ο Κλωνάρης είναι πλέον επίσημα ζευγάρι (#broppy)! Όσο έρχονται πιο κοντά, η Πόπη ανακαλύπτει ότι ο Κλωνάρης έχει ένα μυστικό παρελθόν. Ήταν κάποτε μέλος της αγαπημένης της boyband, των BroZone, μαζί με τους τέσσερις αδελφούς του: τον Φλόιντ, τον Τζον Ντόρι, τον Σπρους και τον Κλέι. Οι BroZone διαλύθηκαν όταν ο Κλωνάρης ήταν ακόμα μωρό, ενώ ακολούθησε και η διάλυση της οικογένειας. Από τότε ο Κλωνάρης δεν έχει δει τους αδελφούς του ποτέ ξανά. Αλλά όταν ο Βέλβετ και ο Βενίρ, δύο μοχθηροί ποπ σταρ, απαγάγουν τον αδελφό του Κλωνάρη, τον Φλόιντ, για το μουσικό του ταλέντο, ο Κλωνάρης και η Πόπη ξεκινούν ένα δύσκολο και συναισθηματικό ταξίδι για να φέρουν κοντά τα υπόλοιπα αδέλφια και να σώσουν τον Φλόιντ από την αφάνεια και όχι μόνο.

Σκηνοθεσία: Γουόλτ Ντορν, Τιμ Χάιτζ. “Χαρίζουν” τις φωνές τους οι: Ελένη Μπίκου, Τάσος Νταπαντάς, Κώστας Αποστολίδης, Κωνσταντίνος Τσουμπάρης, Δημήτρης Μπαμπανιώτης, Κώστας Τερζάκης.

Προβολές: Σάββατο 6 μ.μ., Κυριακή 6 μ.μ..