Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 12:15

«Μην ανοίγεις την πόρτα»: Πρεμιέρα για την ταινία των Unboxholics στο “Cine Center” Καλαμάτας (Βίντεο)

Δύο νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα στο “Cine Center” Καλαμάτας.

Πρόκειται για το νέο ελληνικό ψυχολογικό θρίλερ από τους Unboxholics «Μην ανοίγεις την πόρτα».

Τα αδέρφια Σάκης και Αλέξανδρος Καρπάς ξεκίνησαν το κανάλι τους στο Youtube το 2012. Το περιεχόμενό τους γύρω από το gaming, από προϊόντα τεχνολογίας και τα live streams που έκαναν, έφτασαν τους Unboxholics -όπως ονομάζεται το youtube channel τους- να μετρούν πάνω από 1,04 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες που τους παρακολουθούν φανατικά.

Ακόμα θα προβληθεί για πρώτη φορά η ξεκαρδιστική ταινία για όλη την οικογένεια «Σκύλος και Γάτα: Μια τρελή καταδίωξη».

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν τα φιλμ «Ο Χορός των φαντασμάτων» και «Kung Fu Panda 4».

-"Μην ανοίγεις την πόρτα", τρόμου, 95'

Μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα. Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Τι βρίσκεται άραγε στη σκοτεινή καρδιά του δάσους;

Σκηνοθεσία: Σάκης & Αλέξανδρος Κάρπας (Unboxholics). Μουσική: Unboxholics, Κώστας Αγέρης, KidMoxie. Πρωταγωνιστούν: Σάκης Κάρπας, Φωτεινή Λεβογιάννη.

Προβολές: Παρασκευή 7.30 μ.μ. - 9.15 μ.μ. - 10 μ.μ. Σάββατο 7.30 μ.μ. - 9.15 μ.μ. - 10 μ.μ., Κυριακή 7.30 μ.μ. - 9.15 μ.μ. - 10 μ.μ., Δευτέρα 7.30 μ.μ. - 9.15 μ.μ. - 10 μ.μ., Τρίτη 7.30 μ.μ. - 9.15 μ.μ. - 10 μ.μ., Τετάρτη 7.30 μ.μ. - 9.15 μ.μ. - 10 μ.μ..

-"Σκύλος & Γάτα: Μια Τρελή Καταδίωξη", κωμωδία, 86', μεταγλωττισμένο

Η Ντίβα είναι μία γάτα ινφλουένσερ, με εκατομμύρια ακολούθους. O Τούλης είναι ένα αδέσποτο κουτάβι που καταπίνει κατά λάθος ένα ρουμπίνι ανεκτίμητης αξίας που μόλις έχει κλέψει ο διαβόητος απατεώνας Τζακ. Μέσα από μία σειρά ατυχών γεγονότων, τα δύο κατοικίδια βρίσκονται κυνηγημένα από έναν διεφθαρμένο αστυνομικό που θα κάνει τα πάντα για να πάρει στα χέρια του το πολύτιμο ρουμπίνι. Όσο η Μόνικα και ο Τζακ τους αναζητούν, η Ντίβα και ο Τούλης πρέπει να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους για να γλιτώσουν από αυτή την τρελή καταδίωξη που τα οδηγεί από το Μόντρεαλ μέχρι τη Νέα Υόρκη.

Σκηνοθεσία: Ριμ Κερίσι. Πρωταγωνιστούν: Ριμ Κερίσι, Φρανκ Ντουμπός, Φιλίπ Λασώ.

Προβολές: Μ. Δευτέρα 7 μ.μ., Μ. Τρίτη 7 μ.μ., Μ. Τετάρτη 7 μ.μ..

-"Ο χορός των φαντασμάτων", κινούμενα σχέδια, 89', μεταγλωττισμένο

Καθώς ο 19ος αιώνας παραχωρεί τη θέση του στον 20ό και η επιστήμη χαρίζει νέους τρόπους να ταξιδέψει και να δει κανείς τον κόσμο, μια αμερικανική οικογένεια μετακομίζει στο νέο πολυτελές αρχοντικό της, στην επαρχία της Αγγλίας. Μόνο που δεν υπολόγιζαν στον… μόνιμο κάτοικο του σπιτιού, το φάντασμα του σερ Σάιμον! Ο σερ Σάιμον σουλατσάρει εκεί γύρω για πάνω από 300 χρόνια με μεγάλη επιτυχία και κάπως δεν του καλοκάθεται να έχει συγκατοίκους - στο κάτω-κάτω, ποιος ήρθε πρώτος; Όμως, τα βρίσκει κάπως σκούρα όταν αποφασίζει να τρομάξει τους νέους ένοικους, οι οποίοι προς έκπληξή του τον αντιμετωπίζουν σαν κάτι το κάπως ενοχλητικό, παρά τρομακτικό… Μετά την κακή αρχή στη σχέση τους, ο σερ Σάιμον σιγά-σιγά θα αναπτύξει φιλικές σχέσεις με την Βιρτζίνια, τη νεαρή κόρη της οικογένειας, και μαζί θα προσπαθήσουν να εξιχνιάσουν τη μυστηριώδη κατάρα που τον κρατά στον κόσμο μας.

Σκηνοθεσία: Κιμ Μπάρντον. Σενάριο: Κόρι Έντγουαρντς, Τζιλς Νιου, Κέιρον Σελφ.

Προβολές: Σάββατο 6.45 μ.μ., Κυριακή 6.45 μ.μ.

-"Kung Fu Panda 4", δράση, 94', μεταγλωττισμένο

Μετά από τρεις ριψοκίνδυνες περιπέτειες στις οποίες κατατρόπωσε πανίσχυρους κακούς χάρη στο απαράμιλλο θάρρος του και τις απίστευτες δεξιότητες του στις πολεμικές τέχνες, ο Πο, γνωστός ως Δράκος Πολεμιστής, καλείται από τη μοίρα να χαλαρώσει λιγάκι. Πιο συγκεκριμένα, έχει έρθει η ώρα να αναλάβει τον ρόλο του πνευματικού ηγέτη στην Κοιλάδα της Ειρήνης.

Σκηνοθεσία: Μάικ Μίτσελ. “Δανείζουν” τις φωνές τους οι: Χρήστος Θάνος, Κατερίνα Τσάβαλου, Μαριάνθη Σοντάκη, Μανώλης Γιούργος, Σπύρος Μπιμπίλας, Γιάννης Στεφόπουλος, Πέτρος Δαμουλής, Άντρια Ράπτη, Στέλιος Ψαρουδάκης, Θάνος Λέκκας.

Προβολές: Σάββατο 7 μ.μ., Κυριακή 7 μ.μ., Μ.Δευτέρα 7 μ.μ., Μ.Τρίτη 7 μ.μ., Μ.Τετάρτη 7 μ.μ..