Πέμπτη, 16 Μαϊος 2024 12:15

Πρεμιέρα για την ταινία «Boy Kills World» στο “Cine Center” Καλαμάτας (Βίντεο)

Πρεμιέρα θα κάνει στο “Cine Center” Καλαμάτας το «Boy Kills World», μια ταινία – υπερθέαμα αιματηρής δράσης σε σενάριο και σκηνοθεσία Μόριτζ Μορ.

Ακόμα, θα προβληθεί το εμβληματικό franchise «Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων» και η παιδική πρόταση «Γκάρφιλντ».

-"Boy Kills World", δράση, 115’

Ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ πρωταγωνιστεί ως ο «Boy», ένα κωφάλαλο αγόρι που μεγαλώνει αναζητώντας εκδίκηση από την Χίλντα Βαν Ντερ Κόι, την σαλεμένη μητριάρχισσα μιας μετα-αποκαλυπτικής δυναστείας που δολοφόνησε τους γονείς του. Με τη βοήθεια ενός μυστηριώδη σαμάνου και οδηγό την εσωτερική του φωνή, το αγόρι μετατρέπεται σε φονική μηχανή που απελευθερώνεται στη διάρκεια της ετήσιας σφαγής αντιφρονούντων. Με τον «Boy» να σκορπάει τον θάνατο, οι σφαγές και το αιματοκύλισμα οδηγούν σε ένα εφιαλτικό χάος.

Σκηνοθεσία: Μόριτζ Μορ. Πρωταγωνιστούν: Μπιλ Σκάρσγκαρντ, Τζέσικα Ροθ, Μισέλ Ντόκερι, Άντριου Κότζι, Γιαγιάν Ροχιάν, Φάμκε Γιάνσεν.

Προβολές: Παρασκευή 9.15 μ.μ., Σάββατο 9.15 μ.μ., Κυριακή 9.15 μ.μ., Δευτέρα 9.15 μ.μ., Τρίτη 9.15 μ.μ., Τετάρτη 9.15 μ.μ..

-"Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων", επ. φαντασίας, 145'

Ο σκηνοθέτης Wes Ball δίνει νέα πνοή στο παγκόσμιο, επικό franchise που διαδραματίζεται στο μέλλον, μετά τη βασιλεία του Καίσαρα, όπου οι πίθηκοι είναι το κυρίαρχο είδος και ζουν αρμονικά μεταξύ τους ενώ οι άνθρωποι ζουν περιορισμένοι και κρυμμένοι. Καθώς ένας νέος τύραννος ηγέτης πίθηκος χτίζει την αυτοκρατορία του, ένας νεαρός πίθηκος ξεκινά ένα οδυνηρό ταξίδι που θα τον κάνει να αμφισβητήσει όλα όσα γνώριζε για το παρελθόν και να κάνει επιλογές που θα καθορίσουν το μέλλον τόσο για τους πιθήκους όσο και για τους ανθρώπους.

Σκηνοθεσία: Γουες Μπολ. Πρωταγωνιστούν: Οουεν Τιγκ, Φρέια Αλαν, Κέβιν Ντουράντ, Πίτερ Μέικον, Γουίλιαμ Μέισι.

Προβολές: Παρασκευή 9 μ.μ., Σάββατο 9 μ.μ., Κυριακή 9 μ.μ., Δευτέρα 9 μ.μ., Τρίτη 9 μ.μ., Τετάρτη 9 μ.μ..

-"The Garfield Movie", κινούμενα σχέδια, 100'μεταγλωττισμένο

O Garfield ο παγκοσμίως διάσημος κατοικίδιος γάτος που σιχαίνεται τις Δευτέρες και λατρεύει τα λαζάνια πρόκειται να ζήσει την πιο απίθανη περιπέτεια εκτός σπιτιού! Μετά από μια αναπάντεχη συνάντηση με τον εξαφανισμένο εδώ και καιρό πατέρα του- έναν απεριποίητο γάτο του δρόμου με το όνομα Vic – ο Garfield και ο σκυλοφίλος του Odie αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την άνετη ζωή τους στο υπέροχο σπιτικό τους και να ακολουθήσουν τον Vic σε μια ξεκαρδιστική, ριψοκίνδυνη ληστεία.

Σκηνοθεσία: Μαρκ Ντίνταλτ. Χαρίζουν τις φωνές τους οι: Κρις Πρατ, Σάμουελ Τζάκσον, Χάνα Γουάντινγκχαμ, Νίκολας Χουλτ, Βινγκ Ράιμς.

Προβολές: Σάββατο 6.45 μ.μ., Κυριακή 6.45 μ.μ.