Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 09:18

Πέθανε η αμερικανίδα ηθοποιός Suzanne Somers

Λίγες ώρες πριν γιορτάσει τα 77α γενέθλιά της, έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός Suzanne Somers.

Μία ημέρα πριν τα 77α γενέθλιά της, έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Suzanne Somers, έχοντας στο πλευρό της όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η σπουδαία καλλιτέχνιδα είχε δώσει μια θαρραλέα μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Η Suzanne Somers, πιο γνωστή για τους ρόλους της στο Three’s Company και Step by Step, πέθανε το πρωί της Κυριακής, ενώ τη Δευτέρα θα γιόρταζε τα γενέθλιά της.

«Η Suzanne Somers έφυγε ειρηνικά τις πρώτες πρωινές ώρες της 15ης Οκτωβρίου. Επιβίωσε από μια επιθετική μορφή καρκίνου του μαστού για πάνω από 23 χρόνια» έγραψε ο εκπρόσωπός της.

«Η Suzanne Somers είχε στο πλευρό της τον αγαπημένο της σύζυγο, Alan, τον γιο της, Bruce και την υπόλοιπη οικογένεια. Η οικογένειά της είχε συγκεντρωθεί για να γιορτάσει τα 77α γενέθλιά της στις 16 Οκτωβρίου. Αντ’ αυτού θα γιορτάσουν την εξαιρετική ζωή της και θέλουν να ευχαριστήσουν τα εκατομμύρια των θαυμαστών που την αγαπούσαν πολύ», τόνισε ο εκπρόσωπός της εκ μέρους της οικογένειας.

Σε μια ξεχωριστή δήλωση, ο εκπρόσωπός της είπε στο People πως το σπίτι που πέρασε τις τελευταίες της στιγμές ήταν ένα από τα όνειρά της.

Πριν από τα γενέθλιά της η Suzanne Somers δήλωνε στο περιοδικό πως ανυπομονούσε να περάσει την ημέρα των γενεθλίων της με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

O σύζυγός της, Alan Hamel, ο οποίος παντρεύτηκε τη Suzanne Somers το 1977, εξήρε τη δύναμη της συζύγου της. «Ακόμα και μετά από πέντε δεκαετίες που είμαστε μαζί, εξακολουθώ να θαυμάζω την εκπληκτική αποφασιστικότητα και αφοσίωσή της», δήλωνε χαρακτηριστικά στο People.

Η Suzanne Somers ήταν αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια, συγγραφέας και επιχειρηματίας. Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την εμφάνισή της στο Three’s Company ως Chrissy Snow και στο Step by Step ως Carol Foster Lambert.

Η Suzanne Somers γεννήθηκε στο San Bruno της Καλιφόρνια σε μια τετραμελή οικογένεια. Ο πρώτος της γάμος με τον Bruce Somers, σε ηλικία 19 ετών, τελέστηκε το 1965. Ο γάμος τους έληξε μόλις το 1968. Στη συνέχεια, γνώρισε τον παραγωγό και παρουσιαστή Alan Hamel, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 1977. Η ηθοποιός είχε έναν γιο, τον Bruce Somers Jr. από τον πρώτο της γάμο.

Πηγή: news247.gr