Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 14:36

Μεσσηνία: Υγειονομικό υλικό στον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας


Υγειονομικό υλικό προστασίας από τον κορονοϊό παραδόθηκε χθες από τον αντιπεριφερειάρχη Στάθη Αναστασόπουλο στον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας για τις ανάγκες των μελών του.

Το υλικό παρέλαβε ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Τζωρτζίνης και ο γραμματέας Ηλίας Μανδηλάρης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας: "Ο κ. Τζωρτζίνης δήλωσε ότι για ακόμα μία φορά η Περιφέρεια Πελοποννήσου βρίσκεται στο πλευρό των ιδιωτών γιατρών και ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και τον κ. Αναστασόπουλο για τη στήριξή τους. Ο αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο τους, το οποίο γίνεται σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες αυτή την περίοδο λόγω της πανδημίας. Τους διαβεβαίωσε επίσης ότι «ως περιφερειακή αρχή θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τις δομές υγείας (νοσοκομεία, κέντρα υγείας) με κατάλληλο εξοπλισμό για την αντιμετώπιση των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν προκύψει και ιδιαίτερα με διάθεση rapid tests για την αξιοποίησή του σε ελέγχους ειδικών πληθυσμιακών ομάδων, ανάλογα με τις ανάγκες».
Στο πλαίσιο της συνάντησης ενημερώθηκε ο αντιπεριφερειάρχης για την εξέλιξη του εμβολιασμού στη Μεσσηνία και για το γεγονός ότι τις επόμενες ημέρες αυξάνονται τα εμβολιαστικά κέντρα από τρία σε οκτώ, καθώς και η διαθεσιμότητα των εμβολίων, λόγω της χρήσης των εμβολίων της AstraZeneca από 15 Φεβρουαρίου".