Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 09:58

Γυναίκα πυροβολημένη στο κεφάλι σε αυτοκίνητο στη Λεύκη Γαργαλιάνων

Γράφτηκε από την

Νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο σε αγροτική περιοχή του χωριού Λεύκη της Ενότητας Γαργαλιάνων βρέθηκε σήμερα το πρωί μία 35χρονη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 35χρονη γυναίκα - που κατάγεται από την ευρύτερη περιοχή- βρέθηκε πυροβολημένη στο κεφάλι μέσα στο αυτοκίνητο και την εντόπισε γύρω στις 7:30 το πρωί ο σύζυγός της με κάποιους εργάτες, όταν πήγαν για να μαζέψουν ελιές.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας και του τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών από την Καλαμάτα και άλλες δυνάμεις εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα, μεταξύ αυτών και την περίπτωση ανθρωποκτονίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας: "Σήμερα (9.12.2016) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, βρέθηκε νεκρή εντός του οχήματός της, 35χρονη ημεδαπή, έχοντας τραύμα στο κεφάλι, από πυροβόλο όπλο. Την προανάκριση και τις αστυνομικές έρευνες, διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας."

 

Η φωτογραφία είναι από το ρεπορτάζ της “Ε” για το πρώτο μωρό του 2016. Τη Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016 το θύμα της χθεσινής δολοφονικής επίθεσης είχε φέρει στο κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3.200 γρ., το όποιο ήταν 4ο παιδί της οικογένειας