Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 08:33

Καλαμάτα: Ολοι μιλάνε για εμπρησμό και... δράστες στο "Please don't tell"

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Ολοι μιλάνε για εμπρησμό και... δράστες στο "Please don't tell"

Οι ανακρίσεις των διωκτικών αρχών για την πυρκαγιά στο κλαμπ "Please don't tell",  στην οδό Υδρας της Καλαμάτας, φαίνεται να έχουν οδηγήσει στα πρώτα συμπεράσματα.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες λένε ότι έχουν εντοπιστεί συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών. Οι πληροφορίες επίσης συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για εμπρησμό, με δύο δράστες και έναν ηθικό αυτουργό, αλλά απομένουν λεπτομέρειες για να «δέσουν» οι αρχές ασφαλείας την υπόθεση. Οι επόμενες ημέρες πάντως θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή της, ώστε να υπάρξουν και οι ανάλογες ανακοινώσεις.

Στο μεταξύ η Πυροσβεστική Υπηρεσία διενεργεί με προσοχή την ανάκριση, αλλά το τελικό πόρισμα δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. 

Για διασταύρωση των πληροφοριών, η "Ε" επικοινώνησε με τον συνήγορο των ιδιοκτητών του καμένου κλαμπ, Κώστα Μαργέλη, και του ζήτησε πληροφορίες, όμως παρά την πίεση αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει όσα κυκλοφορούν σε κύκλους των διωκτικών αρχών, αλλά και μεταξύ των δημοσιογράφων. Ο κ. Μαργέλης αρνήθηκε να δηλώσει οτιδήποτε άλλο εκτός του ότι "κάνετε υπομονή". 


NEWSLETTER