Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 09:01

Τροχαίο με θύμα αγοράκι 23 μηνών στα Φιλιατρά!

Γράφτηκε από την
Τροχαίο με θύμα αγοράκι 23 μηνών στα Φιλιατρά!

 

Ενα αγόρι 23 μηνών ξέφυγε την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι από την προσοχή της μητέρας του στα Φιλιατρά, κατέβηκε από το πεζοδρόμιο και παραλίγο να παρασυρθεί από φορτηγό που περνούσε εκείνη την ώρα στο δρόμο.

Η πίσω ρόδα του φορτηγού, σύμφωνα με την ενημέρωση του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, χτύπησε το παιδί προκαλώντας του κάταγμα. Το νήπιο χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου αρχικά διακομίστηκε.

Οπως μάθαμε μετά από καταγγελία πολίτη στην “Ε”, ο οποίος αρχικά μίλησε για τροχαίο με εγκατάλειψη, ο οδηγός του φορτηγού δεν κατάλαβε τίποτα και προχώρησε στο δρόμο του. 

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας, η μητέρα του παιδιού το είχε κατεβάσει στο πεζοδρόμιο από το αυτοκίνητο που μόλις είχε παρκάρει. Πήγε να βγάλει και το άλλο της παιδί από το αυτοκίνητο, και τότε το αγοράκι κατέβηκε μόνο του στο δρόμο όπου έγινε ό,τι έγινε. 

Επίσης, μας διαβεβαίωσαν ότι υπάρχει και μάρτυρας ο οποίος είδε όλα όσα συνέβησαν και κατέθεσε πως ο φορτηγατζής πράγματι δεν κατάλαβε το παραμικρό, γι’ αυτό και συνέχισε την πορεία του. Οταν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία άρχισε να ψάχνει τον οδηγό και τον βρήκε δύο ώρες μετά στα Φιλιατρά. Ο οδηγός του φορτηγού -όπως μας είπαν- ακολούθησε τους αστυνομικούς στο Τμήμα και έδωσε κατάθεση, όμως δεν συνελήφθη, αφού δεν θεωρήθηκε ότι εγκατέλειψε το παιδί. 


NEWSLETTER