Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018 22:41

Μεσσηνία: Ανθρώπινο κρανίο βρέθηκε σε χωράφι στη Μυρτοποταμιά

Γράφτηκε από την

Ενα ανθρώπινο κρανίο βρέθηκε σήμερα σε χωράφι στη Μυρτοποταμιά και ήδη έχουν κινητοποιηθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες για να εξακριβωθεί η ταυτότητα του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το χωράφι το οποίο καλλιεργείται, είχε πρόσφατα ερευνηθεί από τις αρχές (από όπου και οι φωτογραφία), με αφορμή την εξαφάνιση της 78χρονης Σταυρούλας Αγγουρά, η οποία παραμένει αγνοούμενη. Η εξέταση του κρανίου από τον ιατροδικαστή το πρωί της Τετάρτης αναμένεται να δώσει τα πρώτα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα του θύματος. Αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα, νέο ή ηλικιωμένο άτομο, καθώς και τον χρόνο του θανάτου του. Περισσότερα στοιχεία σε κάθε περίπτωση αναμένεται να δώσει η εξέταση DNA στη συνέχεια.

Οι αστυνομικές Αρχές δεν έχουν αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο μέχρι στιγμής, ενώ εκτιμάται πως το κρανίο είχε ίσως μεταφερθεί από κάποιο ζώο στην περιοχή που βρέθηκε, καθώς δεν υπήρχαν άλλα ευρήματα. Πάντως την Τετάρτη αναμένεται να γίνει έρευνα στην ευρύτερη περιοχή, παρά τις δύσκολες συνθήκες που δημιουργεί το νερό στο ρέμα.

Το κρανίο μεταφέρθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο της περιοχής.