Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018 10:42

29χρονη έκλεψε τρία σπίτια στους Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από την
29χρονη έκλεψε τρία σπίτια στους Γαργαλιάνους

 

Δύο κινητά τηλέφωνα, 170 ευρώ και μια τραπεζική κάρτα ανάληψης, με την οποία σήκωσε 800 ευρώ, κατηγορείται ότι έκλεψε από τρία διαφορετικά σπίτια στους Γαργαλιάνους μια 29χρονη γυναίκα – η οποία είχε συλληφθεί στις 18 του μήνα για μια άλλη κλοπή, αλλά αφέθηκε ελεύθερη από την εισαγγελέα Κυπαρισσίας.

Η 29χρονη Ελληνίδα προδόθηκε όταν τη Δευτέρα προσπάθησε κάνοντας διάρρηξη να μπει από παράθυρο στο ίδιο σπίτι που είχε ξανακλέψει πριν από δύο εβδομάδες, αλλά ο γείτονας την είδε και αυτή τα παράτησε κι έφυγε. Εγινε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων και το ίδιο βράδυ οι αστυνομικοί τη βρήκαν και τη συνέλαβαν. Στη διάρκεια της προανάκρισης προέκυψε ότι από το ίδιο σπίτι, το οποίο αποπειράθηκε να διαρρήξει τη Δευτέρα, είχε κλέψει πριν από περίπου δύο εβδομάδες μια τραπεζική κάρτα και τον κωδικό της, και στη συνέχεια έκανε ανάληψη 800 ευρώ.

Επίσης, μια ημέρα μετά την απελευθέρωσή της για την άλλη υπόθεση, και συγκεκριμένα στις 20 του μήνα, έκλεψε από σπίτι δύο κινητά τηλέφωνα και δύο μέρες μετά, στις 22 του μήνα, έκλεψε από άλλο σπίτι 170 ευρώ.


NEWSLETTER