Σάββατο, 04 Αυγούστου 2018 19:32

10 συλλήψεις σε χαρτοπαικτική λέσχη στην Καλαμάτα για πόκερ

Γράφτηκε από την

 

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου, συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 7 Έλληνες ηλικίας από 24 έως 67 ετών και δύο αλλοδαποί, ηλικίας 30 και 34 ετών γιατί έπαιζαν πόκερ σε χαρτοπαικτική λέσχη.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μετά από έρευνα σε χώρο σωματείου, που λειτουργεί σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας ενός 35χρονου εντόπισαν 7 από τους συλληφθέντες να παίζουν πόκερ, κάτι που τους είχε επιτρέψει παρανόμως ένας 40χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν τράπουλες, πλαστικές μάρκες, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.170 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων παιχνιδιών.

Παράλληλα συνελήφθη μία 29χρονη αλλοδαπή για παράβαση του υγειονομικού κανονισμού.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας για τα παίγνια, η οποία περιλαμβάνει και τον 35χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, που αναζητείται.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.