Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 17:32

Εννέα συλλήψεις σε δύο ημέρες στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

Συνολικά 9 άτομα συνελήφθησαν μέσα σε δύο ημέρες στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, στην προσπάθειά τους να ταξιδέψουν στο εξωτερικό με πλαστά έγγραφα.

Συγκεκριμένα προχθές Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου συνελήφθησαν στον διεθνή αερολιμένα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας 8 άτομα που επιχείρησαν να ταξιδέψουν για Ιταλία, Βέλγιο και Ηνωμένο Βασίλειο με πλαστά έγγραφα. Ενα ακόμα άτομο συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή το πρωί, καθώς επιχειρώντας να ταξιδέψει για Αμβούργο επέδειξε αλβανικό διαβατήριο το οποίο ανήκε όμως σε άλλο πρόσωπο.

Οσον αφορά τις 8 συλλήψεις του περασμένου Σαββάτου, αυτές αφορούν 2 γυναίκες ηλικίας 31 και 53 χρόνων και 6 άνδρες ηλικίας από 27 έως 42 χρόνων.

Ειδικότερα, μια 31χρονη και ένας 27χρονος επιχείρησαν να ταξιδέψουν για το Μάντσεστερ, μια 53χρονη κι ένας 32χρονος για τις Βρυξέλλες, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις αλλοδαποί για την Πίζα.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ένα ολλανδικό διαβατήριο, ένα αιγυπτιακό διαβατήριο με επικολλημένη σε αυτό μία γαλλική βίζα, καθώς και 5 δελτία ταυτότητας σλοβενικών, βουλγαρικών, ιταλικών, τσεχικών και πορτογαλικών αρχών.

Τέλος, η 31χρονη επέδειξε δύο αυστριακά διαβατήρια, ένα για την ίδια και ένα για το ανήλικο παιδί της, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν.