Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 09:21

“Ξέφραγο αμπέλι” το Νοσοκομείο Καλαμάτας: Μαινόμενος ρομά επιτέθηκε σε νοσηλεύτριες

Γράφτηκε από τον
“Ξέφραγο αμπέλι” το Νοσοκομείο Καλαμάτας: Μαινόμενος ρομά επιτέθηκε σε νοσηλεύτριες

 

Σοβαρό επεισόδιο με ρομά που, υπό την επήρεια ουσιών, μπήκε στα Επείγοντα Περιστατικά του Νοσοκομείου Καλαμάτας, έβρισε και χτύπησε νοσηλεύτριες και προκάλεσε ζημιές, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Το σοβαρό περιστατικό το παραδέχτηκε στην “Ε” ο διοικητής του ιδρύματος Γιώργος Μπέζος και το καταδίκασε με ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Στην ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του σωματείου επισημαίνει: “Την Κυριακή 27/10/19 το απόγευμα ασθενής χειροδίκησε και εξύβρισε το προσωπικό των Επειγόντων Περιστατικών που προσπαθούσε να τον περιθάλψει. Καταδικάζουμε τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά βιαιοπραγίας κατά συναδέλφων και καλούμε τη διοίκηση του Νοσοκομείου να λάβει επιτέλους δραστικά μέτρα για την αποφυγή τέτοιων περιστατικών”.

Ο διοικητής Γ. Μπέζος μάς επιβεβαίωσε το σοβαρό περιστατικό και μας ανέφερε ότι υπήρχε προσωπικό ασφαλείας, σεκιουριτάς, που δεν μπορούσε όμως να σταματήσει τον “εισβολέα” ρομά καθώς ήταν σε έξαλλη, μη ελεγχόμενη κατάσταση. Και παρατήρησε ότι και οι αστυνομικοί που κλήθηκαν, με μεγάλη δυσκολία, λόγω της κατάστασής του, κατάφεραν να τον κάνουν καλά.

Γ.Σ.


NEWSLETTER