Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 09:57

Μπούκαρε σε σπίτια σε Κυπαρισσία και Κοπανάκι

  

Δύο κλοπές σε σπίτια στην Κυπαρισσία και το Κοπανάκι, απ’ όπου έκλεψε χρυσαφικά μεγάλης αξίας και χρήματα, φέρεται ότι διέπραξε τουλάχιστον με έναν ακόμη ομόφυλό του, ένας 38χρονος Ρομά, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στην Καλαμάτα από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Ο συλληφθείς είναι κάτοικος Καλαμάτας και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας, τον συνέλαβαν ύστερα από μαρτυρίες και στοιχεία τα οποία συγκέντρωσαν στις περιοχές, όπου φέρεται ότι έδρασε ο 38χρονος με το συνεργό ή τους συνεργούς του.

Ειδικότερα το απόγευμα προς βράδυ της Τρίτης, μεταξύ 5 και 9 που έλειπαν οι ιδιοκτήτες, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι διέρρηξε μπαλκονόπορτα και μπήκε σε σπίτι στην Κυπαρισσία, απ’ όπου έκλεψε 500 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 1.000 ευρώ. Ο ίδιος κατηγορείται και για μια κλοπή πάλι σε σπίτι, το πρωί της Κυριακής 2 του μήνα, στο Κοπανάκι. Εκεί, διέρρηξε την πόρτα και αφού μπήκε μέσα έκλεψε χρυσαφικά μεγάλης αξίας και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου!

ΣΥΛΛΗΨΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ

Την Τρίτη η Ασφάλεια Καλαμάτας συνέλαβε και έναν 62χρονο Καλαματιανό, ο οποίος είχε καταδικαστεί το 2016 για απάτη και σε βάρος του εκκρεμούσε η καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας. Το δικαστήριο του είχε επιβάλει ποινή φυλάκισης 8 μηνών.