Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021 08:12

Καλαμάτα: Έκλεψαν τις λάμπες από κολόνες στην Αγία Τριάδα (βίντεο)

Στο σκοτάδι βρίσκεται τις τελευταίες μέρες μέρος των νέων εργατικών κατοικιών βόρεια της εκκλησίας της Αγίας Τριάδας στην Καλαμάτα. Και αυτό γιατί κλάπηκαν αρκετές λάμπες του δημοτικού φωτισμού.

Για το γεγονός αυτό διαμαρτυρήθηκε ο δημότης Νίκος Καφόπουλος, που μένει στις εργατικές κατοικίες. Κι εξέφρασε την αντίδρασή του, γιατί ο υπεύθυνος του δημοτικού φωτισμού τον προέτρεψε να καταγγείλει αυτός στην Αστυνομία τις κλοπές στην περιουσία του δήμου.

“Την Παρασκευή το πρωί όλες οι λάμπες είχαν κλαπεί, δεν έχει ξαναγίνει σε τέτοια έκταση”, μας είπε ο κ. Καφόπουλος και παρατήρησε: “Κάναμε αίτημα στο δήμο και σήμερα έλαβα απάντηση να πάω να κάνω εγώ μήνυση. Εμείς πληρώνουμε τα τέλη μας κανονικά και απαιτούμε να έχουμε τις λάμπες και το φως μας, γιατί η περιοχή είναι δύσκολη”. Ο δημότης σημείωσε ότι “πρέπει να μπουν καινούργιες λάμπες. Είναι θέμα Αστυνομίας οι κλοπές. Από το δήμο μού απάντησαν ότι είναι ακριβές οι λάμπες. Πρέπει να γίνει η αξιολόγηση και να αποκατασταθεί η βλάβη”.

Η απάντηση του υπεύθυνου του δημοτικού φωτισμού στον κ. Καφόπουλο ήταν: “Το πρόβλημα δεν είναι τεχνικό, δηλαδή καμένες λάμπες. Πριν λίγες μέρες είχαν κλέψει τις λάμπες και τις μπάλες των φωτιστικών από την οδό Πρωτομαγιάς 1. Εφόσον το λύσετε το πρόβλημα με την Αστυνομία, είμαστε στη διάθεσή σας”.

Γ.Σ.