Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 14:35

Μεσσηνία: Κουκουλοφόροι λήστεψαν ηλικιωμένη στις Πηγές Ταϋγέτου

Εναν εφιάλτη έζησε τα ξημερώματα της Δευτέρας στις Πηγές Αλαγονίας μια 85χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε στα χέρια τριών ληστών.

Οι άγνωστοι δράστες κατάφεραν να μπουν στο σπίτι της και στην προσπάθεια να μάθουν πού κρύβει τα λεφτά της, την χτύπησαν. Οι ληστές τελικά της έκλεψαν 200 ευρώ που είχε στο σπίτι και τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η ηλικιωμένη δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση της ληστείας. 

Οπως αναφέρουν πληροφορίες, οι 3 άνδρες μπήκαν στο σπίτι γύρω στις 2 τα ξημερώματα από ένα ανασφάλιστο παράθυρο στην πίσω πλευρά. Η ηλικιωμένη ήταν μόνη στο σπίτι, ξύπνησε και είδε πάνω από το κρεβάτι της τρεις άνδρες με κουκούλες. Ο ένας από αυτούς ζήτησε να του πει πού έχει τα λεφτά και τα χρυσαφικά της και δεν δίστασε να της τραβήξει τη μάσκα οξυγόνου και να την χτυπήσει, για να του το μαρτυρήσει. Οι ληστές όταν πείστηκαν πως δεν έχει τίποτε άλλο να τους δώσει, άρπαξαν τα 200 ευρώ και εξαφανίστηκαν χωρίς κανένας να τους αντιληφθεί από πού ήρθαν, αλλά και με τι μέσο διέφυγαν. Η γυναίκα ταλαιπωρημένη και έχοντας υποστεί σοκ βγήκε μόνη της στο χωριό για να αναζητήσει βοήθεια. Την Αστυνομία ειδοποίησε το πρωί ο γιος της ηλικιωμένης γυναίκας.