Τρίτη, 28 Μαϊος 2013 12:54

21 συλλήψεις και 44 προσαγωγές σε ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην Πελοπόννησο

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
21 συλλήψεις και 44 προσαγωγές σε ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην Πελοπόννησο

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε από προχθές (25-5-2013), έως και χθες (26-5-2013), εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Κορινθίας και της Λακωνίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε τριακόσια επτά (307) άτομα, καθώς και σε τριακόσια είκοσι (320) οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά σαράντα τέσσερα (44) άτομα, ενώ συνελήφθησαν είκοσι ένα (21) άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

  • Οκτώ (8) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

  • Οκτώ (8) ημεδαποί, για καταδικαστικά έγγραφα.

  • Τέσσερις (4) αλλοδαποί, για κατοχή κλεψίτυπων ψηφιακών δίσκων.

  • Ένας (1) ημεδαπός, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.

Κατά την επιχείρηση, βεβαιώθηκαν συνολικά διακόσιες δεκαεπτά (17) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας καθώς και τρεις (3) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ κατασχέθηκαν χίλιοι τετρακόσιοι δεκαεπτά (1.417) κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι (CDDVD).

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.  

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER