Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022 09:19

Μεσσηνία: Οικονομικές διαφορές τα αίτια της δολοφονίας του 73χρονου στο Τζάνε

Τρία άτομα, ένας πατέρας 68 χρονών με τους δύο γιους του, 39 και 38 χρονών, συνελήφθησαν για τη δολοφονία του 73χρονου συνταξιούχου Δημήτρη Στραβόλαιμου στο αγρόκτημά του στο Τζάνε Πεταλιδίου.

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε το Σάββατο, όταν ο 73χρονος που αναζητείτο βρέθηκε νεκρός στο κτήμα του με τραύματα στο κεφάλι. Ομως το περιστατικό σημειώθηκε δύο μέρες νωρίτερα, την Πέμπτη.

Σύμφωνα με την ενημέρωσή μας από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, αιτία της δολοφονίας ήταν οι οικονομικές διαφορές του θύματος με τους φερόμενους ως δράστες, πιθανότατα για αγροτικές εργασίες. Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πατέρας και οι δύο γιοι του είχαν εργαστεί σε αγροτικές δουλειές στο κτήμα του 73χρονου πριν από 10 ημέρες. Την Πέμπτη πήγαν ξανά στο κτήμα για να τις ολοκληρώσουν, όμως η διαφωνία και η αντιπαράθεση για τα χρήματα που δεν πήραν από την προηγούμενη εργασία τους, τους οδήγησαν στην επίθεση και στα φονικά χτυπήματα με εργαλείο (κάβουρα).

Η Αστυνομία ερεύνησε το Σάββατο και βρήκε με ποιο συνεργείο είχε συνεργαστεί ο άτυχος συνταξιούχος για τις αγροτικές δουλειές, φθάνοντας στα ίχνη των 3 ατόμων, που φέρονται ως δράστες. Ο πατέρας και τα δύο παιδιά του από τους Γαργαλιάνους είχαν συγκροτήσει συνεργείο και μάζευαν ελιές και προσωρινά έμεναν στο Καλαμάκι.

 

ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ