Παρασκευή, 22 Απριλίου 2022 20:53

Ζητούν αστυνόμευση στο δάσος Ελαίας μετά από ξυλοδαρμό κατοίκου

 

Το θέμα ξυλοδαρμού κατοίκου της Ελαίας, πρώην δημοτικού συμβούλου Τριφυλίας, στο δάσος της περιοχής από Γερμανό παραθεριστή συζητήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το βράδυ της Μ. Τρίτης, όπου και τονίστηκε η ανάγκη να ληφθούν μέτρα.

Όπως επισημάνθηκε, ο πολίτης δέχθηκε αναίτια την επίθεση, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο, ενώ ο Γερμανός δεν πέρασε καν αυτόφωρο.

Το θέμα αρχικά έθιξε ο αντιδήμαρχος Σωτήρης Μπακούρος, ο οποίος τόνισε ότι ο συγκεκριμένος πολίτης δέχθηκε επίθεση το περασμένο Σάββατο, με αποτέλεσμα λόγω των σοβαρών τραυμάτων του στο χέρι και στον αυχένα να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και στη συνέχεια στην Καλαμάτα. Υπογράμμισε ότι από την πλευρά του δήμου πρέπει να πιέσουν την Αστυνομία να σταματήσει η ανεξέλεγκτη κατασκήνωση στο δάσος της Ελαίας και να κάνει αυστηρούς ελέγχους ώστε να αποφευχθούν τέτοια φαινόμενα.

Ο ίδιος ο παθών τόνισε πως ενώ έκανε μια βόλτα με τη μηχανή του, όπως κάνει από μικρό παιδί καθώς έχει γεννηθεί εκεί, ξαφνικά τον σταμάτησε κάποιος και άρχισε να του επιτίθεται αρχικά λεκτικά και στη συνέχεια σωματικά. Όπως είπε ευτυχώς που ήταν και ο αδελφός του εκεί, ενώ επειδή δεν αισθανόταν καλά κάλεσε ασθενοφόρο και πήγε στο νοσοκομείο. Για τον άνδρα που του επιτέθηκε είπε ότι πήγε η Αστυνομία αλλά τον άφησε ελεύθερο και δεν πέρασε αυτόφωρο.

«Δεν θα το αφήσουμε έτσι. Θα έπρεπε να έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας και εν πάση περιπτώσει πρέπει να σέβονται τον κόσμο που βρίσκεται στην περιοχή και τον τόπο» είπε από την πλευρά του ο δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης.

Κ.Μπ.