Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 14:07

Αστυνομικό μπλόκο σε οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού στα διόδια Καλαμάτας

Μπλόκο έξω από την Καλαμάτα σε οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, που μετέβαιναν στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα για τον βραδινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεδομένης της οργανωμένης μετακίνησης οπαδών για σήμερα στην Καλαμάτα για λόγους ασφαλείας, αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιούσαν από το πρωί ελέγχους σε αυτοκίνητα που κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα. 

Σε αυτό το πλαίσιο εντοπίστηκαν περίπου 40 αυτοκίνητα, εκ των οποίων 10 βανάκια, με οπαδούς του Ολυμπιακού τα οποία η Αστυνομία σταμάτησε τελικά στα διόδια της Καλαμάτας λίγα χιλιόμετρα από την πόλη. Μετά από αρκετή ώρα τα αυτοκίνητα με τους οπαδούς υποχρεώθηκαν σε αναστροφή και συνοδεία περιπολικών κατευθύνθηκαν προς την Κόρινθο, στα όρια της περιοχής ευθύνης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και από εκεί θα οδηγηθούν πίσω στην Αθήνα.

Πέρα από τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό στην Τέντα, νωρίτερα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας θα αναμετρηθεί η "Μαύρη Θύελλα" με τον Ολυμπιακό Β', αγώνα στον οποίο επρόκειτο αρχικά να μεταβούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, αν έφταναν στην πόλη.

Να σημειωθεί ότι λόγω των αστυνομικών ελέγχων στον αυτοκινητόδρομο, παρατηρήθηκαν καθυστερήσεις και ουρές για κάποια ώρα, ενώ αρκετοί αναγκάστηκαν να βγουν από τον αυτοκινητόδρομο και να συνεχίσουν το ταξίδι τους από την παλιά ΕΟ Τρίπολης - Καλαμάτας.

Τα αστυνομικά μέτρα και οι περιορισμοί θα συνεχιστούν στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας μέχρι την λήξη του αποψινού τελικού, τον οποίο όπως και τους χθεσινούς ημιτελικούς μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο άτομα, που έχουν προμηθευτεί ονομαστικές προσκλήσεις.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ