Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 08:00

Μεσσηνία: Εκλεψε μοτοσικλέτα από τους Γαργαλιάνους και τον συνέλαβαν στο Πεταλίδι!

 

Ένας 39χρονος Ρομά έκλεψε μια μοτοσικλέτα από τους Γαργαλιάνους το βράδυ της περασμένης Δευτέρας προς Τρίτη, με την οποία φέρεται ότι μετέβη στους Χράνους όπου διέρρηξε τα ξημερώματα της Τρίτης ένα σπίτι.

Ο 39χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της ίδιας μέρας στο Πεταλίδι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και του Αστυνομικού Τμήματος Κορώνης, να οδηγεί την κλεμμένη μοτοσικλέτα. Πάνω του οι αστυνομικοί βρήκαν κάποια κοσμήματα και ένα κινητό τηλέφωνο που είχαν κλαπεί από το σπίτι στους Χράνους, καθώς και 60 ευρώ από τα οποία τα 5 ευρώ εκτιμάται ότι είχαν κλαπεί από το ίδιο σπίτι.

Επίσης είχε πάνω του 0,8 γραμ. ηρωίνης και ένα κατσαβίδι, που σύμφωνα με τους αστυνομικούς χρησιμοποιούσε για να κάνει τις διαρρήξεις.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την προανάκριση και συγκεκριμένα από βιντεοληπτικό υλικό και μαρτυρίες, ο 39χρονος κατά το χρονικό διάστημα από τις 29 Μαΐου έως και την περασμένη Τρίτη είχε διαπράξει συνολικά 4 κλοπές σε σπίτια, απ’ όπου είχε αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα, χρυσαφικά και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ειδικότερα, εκτός από την κλοπή στους Χράνους, κατηγορείται ότι στις 31 Μαΐου προς 1 Ιουνίου έκλεψε από σπίτι στην Ανθεια κρέατα και κουζινικά συνολικής αξίας 15 ευρώ. Στις 29 Μαΐου προς 1 Ιουνίου πάλι στην Ανθεια, κατηγορείται ότι έκλεψε από σπίτι μια τηλεόραση και 5 δοχεία ελαιολάδου και στις 9 Ιουνίου, στα Αρφαρά, πως διέρρηξε ένα σπίτι, απ’ όπου φέρεται ότι έκλεψε χρυσαφικά και 350 ευρώ σε μετρητά.