Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 10:12

Καλαμάτα: Βίντεο για τις συνθήκες του δυστυχήματος εξετάζει η Τροχαία

Δεν τα κατάφερε τελικά ο 29χρονος οδηγός μηχανής με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου τα ξημερώματα της Κυριακής όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στη διασταύρωση των οδών Κρήτης και Ακρίτα, στην Καλαμάτα.

Ο 29χρονος κατέληξε χθες το πρωί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου νοσηλευόταν σοβαρά τραυματισμένος, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου. Στο πλαίσιο της έρευνας που διεξήγαγε το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του κατόχου του αυτοκινήτου και το πρωί της Κυριακής οι αστυνομικοί της Τροχαίας συνέλαβαν έναν 54χρονο Ελληνοαμερικανό -ο οποίος οδηγήθηκε χθες στην εισαγγελέα Καλαμάτας ως υπαίτιος πρόκλησης θανατηφόρου τροχαίου με εγκατάλειψη και σε βάρος του ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο 54χρονος συλληφθείς έχει αρνηθεί οποιαδήποτε συμμετοχή στο τροχαίο υποστηρίζοντας ότι δεν οδηγούσε αυτός, αλλά πως το αυτοκίνητό του είχε κλαπεί.   

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη δικογραφία που σχημάτισαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Καλαμάτας υπάρχει βίντεο από την κάμερα καταστήματος, στο οποίο έχει καταγραφεί καρέ καρέ το συμβάν.