Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 12:50

Εκλογές 2023: Ανοικτά τα γραφεία ταυτοτήτων στην αστυνομία

 

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, κατά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος, τα Γραφεία Ταυτοτήτων και τα Γραφεία Διαβατηρίων των Αστυνομικών Υπηρεσιών θα λειτουργήσουν σήμερα και αύριο Κυριακή, ως ακολούθως:

  • Σάββατο 14 Οκτωβρίου, τα Γραφεία Ταυτοτήτων κατά τις ώρες 8 το πρωί με 8 το απόγευμα και τα Γραφεία Διαβατηρίων (για την παράδοση διαβατηρίων που δεν έχουν παραληφθεί από τους δικαιούχους) 8 το πρωί με 3 το μεσημέρι.
  • Κυριακή 15 Οκτωβρίου, τα Γραφεία Ταυτοτήτων και τα Γραφεία Διαβατηρίων κατά τις ώρες 7 το πρωί με 7 το απόγευμα.

Επισημαίνεται ότι τα Γραφεία Ταυτοτήτων θα λειτουργήσουν προκειμένου να επιδίδουν-καταχωρίζουν νέα δελτία ταυτότητας, ενώ παράλληλα η εξυπηρέτηση των προγραμματισμένων ραντεβού θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Περισσότερες πληροφορίες για τα δικαιολογητικά και διευκρινιστικές λεπτομέρειες σχετικά με την έκδοση Δελτίων Ταυτότητας, από τα Γραφεία Ταυτοτήτων, μπορούν οι πολίτες να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.astynomia.gr / Οδηγός του Πολίτη – Δικαιολογητικά.

Επίσης, στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας είναι δυνατή η αναζήτηση των στοιχείων επικοινωνίας των κατά τόπους Γραφείων Ταυτοτήτων των Υπηρεσιών Ασφαλείας της Ελληνικής Αστυνομίας.