Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023 16:50

Στη φυλακή 38χρονος Βούλγαρους που είχε βρεθεί κτυπημένος στους Γαργαλιάνους

Από το νοσοκομείο στη φυλακή οδηγήθηκε ο 38χρονος από τη Βουλγαρία που στις αρχές Σεπτεμβρίου είχε βρεθεί σοβαρά τραυματισμένος από πέτρα σε χώρο λατομείου στους Γαργαλιάνους. Όπως είχε γίνει γνωστό τότε, τα τραύματα του τα είχε προκαλέσει 26χρονη ομοεθνής του μετά από διαπληκτισμό που είχαν.

Ο 38χρονος με την 26χρονη και έναν ακόμη 29χρονο συμπατριώτη τους είχαν βρεθεί στο λατομείο τις βραδινές ώρες και όταν αποχώρησε ο 29χρονος, η 26χρονη μετά από διαπληκτισμό χτύπησε με πέτρα τον 38χρονο, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν πρώην σύντροφός της.

Στη συνέχεια και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του ο 38χρονος νοσηλεύτηκε επί μακρόν στην Εντατική του Νοσοκομείου Πατρών, από όπου πήρε εξιτήριο την περασμένη Πέμπτη. Ωστόσο καθώς η 26χρονη και ο 29χρονος τον είχαν καταγγείλει για αρπαγή, οδηγήθηκε την περασμένη Παρασκευή στην ανακρίτρια Κυπαρισσίας, επειδή όμως δεν είχε δικηγόρο τού ορίστηκε και απολογήθηκε προχθές. Αποφασίστηκε η προφυλάκισή του, ενώ σε βάρος του εκκρεμεί και διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις βουλγαρικές αρχές για κλοπές που είχε διαπράξει στη χώρα του.

Σε ό,τι αφορά το αδίκημα της αρπαγής με το οποίο κατηγορείται, ενώπιον των ανακριτικών αρχών φέρεται να υποστήριξε πως το έκανε από την αγάπη του για την 26χρονη.

Κ.Μπ.