Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 08:45

Πέντε νεαροί διέρρηξαν την Εθνική Τράπεζα στη Μεσσήνη

Πέντε Ρομά, ανάμεσά τους και 3 ανήλικοι, κατηγορούνται ότι διέρρηξαν στις 25 του περασμένου μήνα την Εθνική Τράπεζα στη Μεσσήνη.

Μέσα φέρονται ότι μπήκαν οι δύο από τους 5 και έκλεψαν από τα ταμεία 3 άδειες κασετίνες, ενώ στη συνέχεια έφυγαν ανενόχλητοι!

Πρόκειται, όπως μαρτυρούν τα βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που εξέτασε μετέπειτα το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης, για έναν 15χρονο και έναν 16χρονο, οι οποίοι φέρονται ότι μπήκαν μέσα, έναν ακόμα ανήλικο 17 χρόνων, έναν 19χρονο και έναν 22χρονο, που συνέδραμαν κατά πληροφορίες των αστυνομικών στη διάρρηξη.

Σύμφωνα λοιπόν με την Αστυνομία, οι ανήλικοι παραβίασαν βραδινές ώρες την μπαλκονόπορτα του πρώτου ορόφου του κτηρίου όπου στεγάζεται η τράπεζα, στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης, με μαγαζιά εστίασης τριγύρω και κατοικημένα διαμερίσματα. Ερωτηματικό πάντως παραμένει αν χτύπησε ο συναγερμός, αλλά και πώς με τέτοια ευκολία κατάφεραν οι διαρρήκτες να εισβάλλουν στο εσωτερικό του τραπεζικού υποκαταστήματος, να φτάσουν στα ταμεία και να φύγουν με τις κασετίνες χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Σε βάρος των 5 νεαρών σχηματίστηκε από το ΑΤ Μεσσήνης δικογραφία για κλοπή.