Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 11:07

14 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

 

 

Συνολικά 14 άτομα συνελήφθησαν σε αστυνομική επιχείρηση στο νομό, που οργανώθηκε την περασμένη Τρίτη, μεταξύ αυτών και 2 Ρομά 22 και 26 χρόνων για κλοπή ρούχων και αρωμάτων από τα Lidl της Νέας Εισόδου, στην Καλαμάτα.

Πιο αναλυτικά κατά τη διάρκεια της αστυνομικής εξόρμησης στη Μεσσηνία συνελήφθησαν:

  •       Δύο 18χρονοι Έλληνες στην Καλαμάτα γιατί κατείχαν από κοινού 1 γραμ. χασίς και ένα τσιγαριλίκι χασίς.
  •       Δύο Έλληνες στην Καλαμάτα για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, και συγκεκριμένα: Ένας 77χρονος γιατί είχε λήξει η άδεια κατοχής του για ένα δίκαννο ενώ είχε κόψει και την κάννη, που θεωρείται τροποποίηση όπλου και απαγορεύεται από το νόμο. Ένας 35χρονος γιατί δεν είχε άδεια κατοχής για δύο κυνηγετικά όπλα που ανήκαν στον πατέρα του, ο οποίος πέθανε και ο συλληφθείς δεν είχε πάει να τα δηλώσει στο όνομά του.
  •       Δύο Έλληνες Ρομά για κλοπή, και συγκεκριμένα: ένας 22χρονος και ένας 26χρονος, τους οποίους έπιασε στα πράσα υπάλληλος στα Lidl Καλαμάτας να κλέβουν ρούχα αξίας 70 ευρώ και δύο αρώματα αξίας 9 ευρώ. Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, που κλήθηκαν στο σημείο.
  •       Πέντε Έλληνες και ένας  αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  •       Δύο αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.