Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 21:46

Περιστατικά απόπειρας εξαπάτησης στην Καλαμάτα: Αγνωστοι προσποιούνται εργαζόμενους της ΔΕΥΑΚ

 

Περιστατικά απόπειρας εξαπάτησης από πρόσωπα που επικαλέστηκαν τη ΔΕΥΑ Καλαμάτας, σε βάρος επαγγελματιών της πόλης, έλαβαν χώρα σήμερα Παρασκευή.

Ειδικότερα, από τη ΔΕΥΑΚ έγινε γνωστό ότι σήμερα, άγνωστος/οι, προσποιούμενοι εργαζόμενους της επιχείρησης επιχείρησαν να εξαπατήσουν, ιδιώτες προμηθευτές που παρέχουν υπηρεσίες στη δημοτική επιχείρηση.

Σύμφωνα με την ενημέρωση και την κινητοποίηση που υπήρξε, η ΔΕΥΑΚ πληροφορήθηκε τουλάχιστον 10 περιστατικά, όπου σε όλες τις περιπτώσεις έγινε αντιληπτή προσπάθεια εξαπάτησης. Τα περιστατικά ήρθαν σε γνώση του δημάρχου, του προέδρου και του γενικού διευθυντή της ΔΕΥΑΚ και άμεσα ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία για τα περαιτέρω.

Από τη ΔΕΥΑ Καλαμάτας εφιστάται ιδιαίτερη προσοχή προς όλους και τονίζεται κατηγορηματικά ότι συναλλαγές, προμήθειες κλπ. που σχετίζονται με την επιχείρηση, ακολουθούν πάντα την οριζόμενη από τη νομοθεσία διαδικασία. Υπογραμμίζεται ότι καμία συναλλαγή δεν γίνεται τηλεφωνικά. Τα αντίστοιχα ισχύουν για τον δήμο και όλα τα νομικά του πρόσωπα.