Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 21:42

Καλαμάτα: 18χρονος Ρομά έκλεψε σίδερα οικοδομής

 Στα Λέικα εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, το απόγευμα του Σαββάτου, ένας 18χρονος Ρομά ο οποίος κατηγορείται ότι έκλεψε με τη βοήθεια συνεργού του σίδερα οικοδομής και υλικά περίφραξης αξίας 5.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συλληφθείς και ο αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής συνεργός του, έκαναν πλιάτσικο την προηγούμενη μέρα σε ένα περιφραγμένο χτήμα στην περιοχή “Κατσίκοβο”, πάνω από το Ασπρόχωμα. Όπως φαίνεται, οι δράστες ξεκίνησαν να αφαιρούν σταδιακά τα υλικά από το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι που τους πήρε η νύχτα, κι αφού είχαν παραβιάσει την περίφραξη. Μάλιστα, φέρονται να σταμάτησαν τις… μεταφορές όταν έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενο άτομο που ειδοποίησε την Αστυνομία, ενώ -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- ο εν λόγω περαστικός ήδη έχει αναγνωρίσει τον συλληφθέντα ως έναν από τους δράστες.   

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν και το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 18χρονος Ρομά και φέρεται να είναι αυτό που χρησιμοποίησαν οι δράστες ως μέσο μεταφοράς των κλεμμένων υλικών.

Ν.Κ.