Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 12:05

Καλαμάτα: 38χρονος έθαβε φιξάκια κοκαΐνης σε ακάλυπτο καφέ - μπαρ (βίντεο)

Διακίνηση κοκαΐνης και χασίς κατηγορείται ότι έκανε ιδιοκτήτης καφέ - μπαρ στην Καλαμάτα ο οποίος μάλιστα έθαβε τα φιξάκια κοκαΐνης στον ακάλυπτο του καταστήματος.

Σε βίντεο του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας φαίνεται ο αστυνομικός να ξεθάβει από το χώμα ένα πλαστικό σωληνάριο μέσα στο οποίο ο 38χρονος φέρεται ότι έκρυβε έτοιμες προς πώληση τις μικροποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 4,2 γραμ.

Ο 38χρονος Έλληνας συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, αφού είχε προηγηθεί η σύλληψη ενός άλλου 38χρονου Έλληνα ο οποίος φέρεται ότι είχε λίγο νωρίτερα αγοράσει προς 40 ευρώ 0,4 γραμ. κοκαΐνης από το καφέ - μπαρ του πρώτου. Επίσης, στην κατοχή του πρώτου, μετά από έρευνα στο κατάστημα και το αυτοκίνητό του, οι αστυνομικοί βρήκαν και 3,35 γραμ. χασίς, καθώς και ένα ρόπαλο. Όπως προαναφέρθηκε, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας συνέλαβαν αρχικά τον έτερο 38χρονο κοντά στο καφέ - μπαρ του κατηγορουμένου, πάνω στον οποίο βρήκαν την μικροποσότητα κοκαΐνης που φέρεται να είχε προμηθευτεί λίγο νωρίτερα από το κατάστημα.

Οι αστυνομικοί εκτός από τις προαναφερθείσες ποσότητες ναρκωτικών κατέσχεσαν επίσης ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Μάλιστα, αστυνομικές πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον το τελευταίο 20ήμερο, ο 38χρονος ιδιοκτήτης του καφέ - μπαρ πωλούσε από το κατάστημα την κοκαΐνη προς 100 ευρώ το γραμ., και το χασίς προς 5 ευρώ το γραμ.