Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014 22:30

Τρεις συλλήψεις για 931 παράνομα CD/DVD στην Πελοπόννησο

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τρεις συλλήψεις για 931 παράνομα CD/DVD στην Πελοπόννησο

Οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, πραγματοποίησαν στοχευμένους ελέγχους σε διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου, στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου, καθώς και για τον έλεγχο και την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης. 

 

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, ελέγχθησαν εκατόν 199 άτομα, προσήχθησαν 53, ενώ συνελήφθησαν 21 άτομα. 

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν: 

  • Τρεις αλλοδαποί, για κατοχή κλεψίτυπων ψηφιακών δίσκων.
  • Δεκαοκτώ αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν 5 παραβάσεις σχετικές με το παράνομο υπαίθριο εμπόριο, ενώ κατασχέθηκαν -931- κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι (CD’s & DVD’s), που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία γνησιότητας.

Οι συλληφθέντες με τις σχηματισθείσες σε βάρος τους δικογραφίες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.  Οι στοχευμένες αυτές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με σκοπό την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας και ευνομίας στους πολίτες.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER