Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015 22:25

"Αντάρτικο πόλεων" από τον Ταΰγετο ετοίμαζαν οι 5 βομβιστές

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)
"Αντάρτικο πόλεων" από τον Ταΰγετο ετοίμαζαν οι 5 βομβιστές

Αντάρτικο πόλεων από στρατόπεδο... στον Ταΰγετο και με χτυπήματα σε στόχους που συμβολίζουν τον καπιταλισμό και ό,τι αφορά το Βυζάντιο και το χριστιανισμό τα οποία απεχθάνονται, ετοίμαζαν οι 5 βομβιστές που τοποθέτησαν την περασμένη Παρασκευή τους αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς στην Τράπεζα της Ελλάδος στην Καλαμάτα και στον ανδριάντα του Κων. Παλαιολόγου στο Μυστρά. 

Πρόκειται για έναν 52χρονο Καλαματιανό, ηλεκτρονικό στο επάγγελμα, ο οποίος φέρεται να έχει ηγετικό ρόλο και 4 Δραμινούς, τους οποίους συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας μέσα σε 20 ώρες από τα δύο χτυπήματα που προηγήθηκαν, αξιοποιώντας και πληροφορίες που συνεισέφεραν οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας κατάφερε μια πανελλαδική πρωτιά, να συλλάβει βομβιστές μέσα στα πλαίσια του αυτόφωρου.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην "Ελευθερία της Δευτέρας"

Σχόλια  

0 # Κοίτα να δεις ! 25-10-2015 23:56
Αμετανόητοι οι Δραμινοί "εθνικιστές".Δέ κα χρόνια φυλάκιση έφαγε ο πρώην τομεάρχης τους και από δεκαπέντε άλλα δύο "παλικάρια" του για την πολυετή δράση τους,αλλά αυτοί,βρε παιδί μου,αμετανόητοι.
Σώνει και καλά να σώσουν την .. Ελλάδα με όποιο,
για αυτούς,κόστος.Ν α δείτε που στο (άμεσο) μέλλον θα μας μοστράρουν όλους τους έγκλειστους σαν ήρωες,ίσως δε να μας επιβάλλουν να τιμούμε κατ' έτος τις επετείους ηρωποίησης τους,εκ της φυλακίσεως.Πάντ ως η Χώρα σε γενικές γραμμές,
από χρόνια ήδη,δεν πάει καλά.Πολλή δηθενιά,
ψευδοπολιτισμός,ψευδοκουλτούρα,ψευδοπροοδευτικότητα και ανέξοδο,κατά περίπτωση,επανα στατικό πνεύμα,εκεί όπου διαφαίνεται ή εξασφαλίζεται κέρδος για τους επαναστάτες,την έχουν κατακλύσει και κυριαρχούν σαν μόνιμο νέφος ακρίδων,ενώ κατρακυλά αυτή αθόρυβα και με ασφάλεια,πίσω από τις εκδηλώσεις,προς το Γόμορα.Τα Σόδομα τα έχει ήδη χωνέψει.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER