Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 16:58

Μεσσήνη: 4 χρόνια σε 25χρονη για πώληση 1,7 γραμ. χασίς 

Σε 4 χρόνια φυλάκιση μείωσε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων την πρωτόδικη ποινή κάθειρξης 8 χρόνων μιας 25χρονης από τη Μεσσήνη, η οποία πούλησε σε 19χρονο Βούλγαρο 1,7 γραμ. χασίς. Πρωτόδικα η κατηγορούμενη, χρήστρια βαριών ναρκωτικών και η ίδια, είχε καταδικαστεί ερήμην. 

Οπως κατέθεσε αστυνομικός της ΟΠΚΕ, ο νεαρός Βούλγαρος συνελήφθη από τον ίδιο και συναδέλφους του στις 11 Ιανουαρίου 2015 στη Μεσσήνη. Πάνω του, τυλιγμένα σε χαρτί, είχε τα 1,7 γραμ. χασίς. Μετέπειτα, αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι αγόρασε το χασίς στο πάρκο της Μεσσήνης από την κατηγορούμενη. Ετσι, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας συνέλαβαν την επομένη το πρωί και τη νεαρή γυναίκα, η οποία σύμφωνα με το κατηγορητήριο και την κατάθεση του αστυνομικού είχε ξαναπουλήσει χασίς και έβρισκε τους... πελάτες στο πάρκο της Μεσσήνης.

Το δικαστήριο αναγνώρισε στην κατηγορούμενη, μητέρα ενός μικρού παιδιού, το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας και έδωσε αναστολή στην έκτιση της ποινής της, με τον όρο να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα, καθώς και να παρακολουθείται από επιμελητή κοινωνικής αρωγής.  

Ν.Κ.