Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 16:01

“Καμπάνες” σε δύο για κλοπές σε ψησταριά στο Ασπρόχωμα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
“Καμπάνες” σε δύο για κλοπές σε ψησταριά στο Ασπρόχωμα

Ποινή φυλάκισης 20 μηνών στον έναν (με τα ελαφρυντικά της μετεφηβικής ηλικίας και της ειλικρινούς μεταμέλειας) και 30 μηνών στον άλλον (επειδή έδειξε και αυτός μεταμέλεια) επέβαλε το δικαστήριο σε δύο Ρομά που έκλεψαν το Φεβρουάριο του 2009 τραπέζια και καρέκλες από ψησταριά στο Ασπρόχωμα, ενώ κατηγορούνταν ότι έκλεψαν και 1 κουλούρα λάστιχο από σπίτι, καθώς και... 10 σακιά κρεμμύδια αξίας 130 ευρώ.

Μαζί τους δικαζόταν και ένας ακόμα φυγόδικος κατηγορούμενος, για τον οποίο η έφεση κηρύχθηκε ανυποστήρικτη και παρέμεινε η πρωτόδικη ποινή κάθειρξης 7 χρόνων (αυτός έκλεβε και καπάκια φρεατίων).

Οι δύο κατηγορούμενοι και ο φυγόδικος ομόφυλός τους, μαζί με δύο ακόμα, παραμονή της Υπαπαντής του Σωτήρος το 2009 είχαν πάει με το φορτηγάκι του φυγόδικου και φόρτωναν τραπέζια και καρέκλες από την ψησταριά στο Ασπρόχωμα. Μόλις εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί πήδηξαν πάνω και έφυγαν με ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη και οι Ρομά στην καρότσα για να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς άρχισαν να... πετάνε στο περιπολικό τις κλεμμένες καρέκλες, χωρίς να πτοήσουν τους αστυνομικούς που τους κυνήγησαν μέχρι τον καταυλισμό τους.

Ν.Κ.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER