Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 22:39

Ο Κώστας Μαργέλης για την εκλογή του στο Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας

Την υπόσχεση ότι “θα ασχολούμαι με πίστη και αφοσίωση κάθε ημέρα για την επίλυση των θεμάτων του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας και των μελών του”, δίνει σε δήλωσή του ο επανερχόμενος, νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας Κώστας Μαργέλης.

Στη δήλωσή του ο Κ. Μαργέλης σημειώνει ακόμα: “Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους δικηγόρους Καλαμάτας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και δείχνουν στο πρόσωπό μου, εκλέγοντάς με για τέταρτη φορά στην τιμητική θέση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη τους στο ακέραιο. Υπάρχει σχέδιο, υπάρχει και διάθεση. Ολοι μαζί, ενωμένοι, πρόεδρος, Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και δικηγόροι, θα παλέψουμε για να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε ένα καλύτερο «σήμερα», αλλά και το ασφαλές «αύριο» του λειτουργήματός μας, με τους δικηγόρους δυνατούς και την κοινωνία στο πλευρό μας.
Κλείνοντας, είναι καθήκον μου να συγχαρώ για άλλη μία φορά τον εξαιρετικό και απερχόμενο πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, τον Περικλή Ξηρογιάννη, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου, για το σημαντικό έργο που επιτέλεσαν κατά τη διάρκεια της θητείας τους”.