Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 21:14

Το 4ο Φεστιβάλ "Γη κι Ελευθερία" στον Πάρνωνα 

Το 4ο Φεστιβάλ "Γη κι Ελευθερία" θα γίνει από αύριο ως την Κυριακή στα Βέρια του Πάρνωνα στη Βόρεια Λακωνία.

Εκεί θα μιλήσουν σχετικά με διάφορα θέματα οι: Νίκος Προγούλης οικονομολόγος/δρ. Φιλοσοφίας "Ο τεράστιος όγκος άχρηστης εργασίας στις σύγχρονες κοινωνίες", Κώστας Λαπαβίτσας οικονομολόγος/καθηγητής στο Πανεπιστήμιο SOAS Λονδίνου "Υπάρχει διέξοδος για τους πολίτες και την Δημοκρατία", Γιάννης Μπίλλας συγγραφέας/βιοκαλλιεργητής "Το πρόταγμα της αποανάπτυξης ενάντια στο φαντασιακό της ανάπτυξης και της προόδου", Βίκυ Παναγιωτοπούλου & Anthokosmos αρχιτέκτονες "Ελεύθερα σωματίδια – Χαρτογραφώντας την οργάνωση της συλλογικότητας". Συντονίζει – παρεμβαίνει ο Γιώργος Σταματόπουλος δημοσιογράφος στην Εφημερίδα των Συντακτών. 

Θα γίνουν ακόμη: κάμπινγκ, εικαστικές παρεμβάσεις, προβολές,  δράσεις και οι συναυλίες: Παρασκευή: Σπύρος Γραμμένος – λαϊκό γλέντι με το Κακό Βοτάνι, Σάββατο: Daddy's Work Blues Band, Salto Mortale, Κυριακή: Kontrafouris Baby Trio.

Η διοργάνωση θα γίνει από τους: "Μαλεβός" και ΚοινΣΕπ "Γη κι Ελευθερία". Η γενική είσοδος για όλο το 3ήμερο είναι 10 ευρώ και δίνεται η δυνατότητα για δωρεάν κάμπινγκ. Για κρατήσεις: 6987-498643, 6984-255476.