Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 18:12

Εγγραφές στη Φιλαρμονική Ορχήστρα Κυπαρισσίας 

 

Ξεκίνησαν οι εγγραφές και τα μαθήματα για το νέο σχολικό έτος στη Φιλαρμονική Ορχήστρα Κυπαρισσίας του Δήμου Τριφυλίας , όπου παρέχονται δωρεάν μουσικές σπουδές για όλους. Συνεχίζοντας έτσι την μακρόχρονη παρουσία και συμβολή της στα μουσικά δρώμενα της περιοχής. 

Στα τμήματα της Φιλαρμονικής μπορούν να συμμετέχουν όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας ή μουσικών γνώσεων. Τα μαθήματα είναι δωρεάν και γίνονται με τέτοιο τρόπο ώστε ο καθένας μπορεί γρήγορα και εύκολα να μάθει τη θεωρία της μουσικής και κάποιο όργανο που σύντομα θα μπορεί να παίξει με την Φιλαρμονική.

Τα όργανα που διδάσκονται είναι: Κλαρινέτο, Φλάουτο, Τρομπέτα,Τζένις, Κόρνο, Σαξόφωνα, Αλτικόρνο, Ευφώνιο, Τρομπόνι, Μπάσσο, Κρουστά, (Τύμπανα, Μεταλόφωνο, Ντραμς κ.α.).

Τα όργανα καθώς και οι στολές επίσης παρέχονται από την Φιλαρμονική.

Από την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 6.00 μ.μ. ξεκινά πρόβες το τμήμα της «παιδικής χορωδίας» (δωρεάν) για  ηλικίες από 6-17 ετών.

 Υπεύθυνοι διδασκαλίας είναι οι : Κτενάς Κωνσταντίνος, Θεοδοσάκη Δέσποινα και Καπίρη Αικατερίνη.

Επίσης όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να εγγραφή και στο Πολυφωνικό Χορωδιακό Σύνολο «Το Ηδύφωνον» της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Κυπαρισσίας , για το οποίο ακροάσεις –και  εγγραφές  γίνονται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 7-8 μ.μ. στο κτήριο Φιλαρμονικής Κυπαρισσίας (Μυρέικα). Όπου θα λειτουργήσουν , τμήμα Πολυφωνικής Χορωδίας, τμήμα κανταδόρων, τμήμα παιδικής χορωδίας. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα : 27610-25120,6944-368558

Κ.Μπ.