Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2016 14:29

8 υποτροφίες από τη Μητρόπολη Μεσσηνίας

Οκτώ υποτροφίες σε νεοεισαχθέντες προπτυχιακούς φοιτητές στην  τριτοβάθμια εκπαίδευση προκήρυξε και φέτος το Ταμείο Αρωγής Απόρων Μεσσηνίων Φοιτητών της Μητρόπολης Μεσσηνίας, για το ακαδημαϊκό έτος 2016 - 2017. 

Αναλυτικά, δικαίωμα υποβολής αιτήσεως έχουν οι παρακάτω κατηγορίες φοιτητών: 

Κατηγορία Α΄: Χορηγούνται 4 υποτροφίες ετησίως σε προπτυχιακούς φοιτητές με οικονομικές δυσκολίες, που φοιτούν σε ελληνικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (πλην των Θεολογικών Σχολών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου), οι οποίοι κατάγονται από τις επαρχίες της Μητρόπολης Μεσσηνίας και έως την εισαγωγή τους στο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης διαμένουν εντός των ορίων της Μητρόπολης Μεσσηνίας.

Κατηγορία Β΄: Χορηγούνται 2 υποτροφίες ετησίως σε προπτυχιακούς φοιτητές με οικονομικές δυσκολίες, που φοιτούν στη Θεολογική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στην Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και οι οποίοι κατάγονται από τις επαρχίες της Μητρόπολης Μεσσηνίας και έως την εισαγωγή τους σε ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης διαμένουν εντός των ορίων της Μητρόπολης Μεσσηνίας

Κατηγορία Γ΄: Χορηγούνται 2 υποτροφίες ετησίως σε προπτυχιακούς φοιτητές με οικονομικές δυσκολίες, που φοιτούν στη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και διαμένουν εντός των ορίων της Μητρόπολης Μεσσηνίας.

Οι αιτήσεις κατατίθενται αυτοπροσώπως τις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες στη Γραμματεία του Ταμείου στη Μητρόπολη Μεσσηνίας: Μητροπολίτου Μελετίου 13, ΤΚ 24100, Καλαμάτα, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 5 - 7 μ.μ., Σάββατο 8 Οκτωβρίου 10 π.μ. - 12 μ. Εκτός των συγκεκριμένων ημερομηνιών και ωρών καμία αίτηση δεν θα γίνεται δεκτή, η δε 8η Οκτωβρίου 2016 είναι η καταληκτική ημερομηνία και πέραν αυτής δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις. Για επικοινωνία: τηλ.6937-482151, taamfimm@yahoo.gr.