Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2017 17:38

Ικανοποίηση για την εκπτωτική βραδιά στην Κυπαρισσία

Ικανοποίηση υπάρχει στον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας για την 3η εκπτωτική βραδιά που διοργανώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην πόλη, καθώς φαίνεται ότι η αγορά κινήθηκε καλύτερα. Οι εκπτώσεις και οι προσφορές που έκαναν επαγγελματίας της πόλης τράβηξαν το ενδιαφέρον των καταναλωτών, αυξάνοντας παράλληλα τον τζίρο τους σε σχέση με άλλες Παρασκευές.

Μαγαζιά που το πίστεψαν και συμμετείχαν πήγαν αρκετά καλά, επισήμανε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρης Αβδάλας, συμπληρώνοντας πως καταστήματα ένδυσης και υπόδησης που πίστεψαν και προσπάθησαν πήγαν αρκετά καλά. Υπάρχει ικανοποίηση, τόνισε, καθώς η αγορά κινήθηκε καλύτερα απ' ό,τι μια άλλη συνηθισμένη Παρασκευή και οι επαγγελματίες που προσπάθησαν έμειναν ικανοποιημένοι. «Στόχος ήταν να "ζεσταθεί" η αγορά και αυτό έγινε, καθώς ο κόσμος βγήκε από νωρίς έξω και αυτή η διάθεση κράτησε μέχρι αργά, δουλεύοντας έτσι και μαγαζιά διασκέδασης και φαγητού. Νομίζω ότι δόθηκε ένα κίνητρο στον κόσμο να βγει στην αγορά της πόλης μας και αυτό έγινε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αβδάλας. 

Να σημειώσουμε ότι αρκετά καταστήματα πέρα από τις προσφορές τους επέλεξαν τη μέρα εκείνη για να κόψουν την πίτα τους δίνοντας έτσι έναν ξεχωριστό τόνο στη βραδιά.

Κ.Μπ.