Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 15:48

Εκθεση προϊόντων επεξεργασίας και τυποποίησης ελιάς στο ΚΠΕ Καλαμάτας

Εκθεση προϊόντων επεξεργασίας και τυποποίησης ελιάς, καθώς και  ελαιολάδου έχει οργανώσει στις εγκαταστάσεις του (Θουκυδίδου 2, Καλαμάτα) το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καλαμάτας, ως συντονιστικός φορέας του Εθνικού Θεματικού Δικτύου Π.Ε. «Ελιά». 

Η έκθεση λειτουργεί μόνιμα στο ΚΠΕ Καλαμάτας και εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα προϊόντα και σήματα μεσσηνιακών επιχειρήσεων. Είναι επισκέψιμη από εκπαιδευτικούς και μαθητές από όλη τη χώρα, στο πλαίσιο υλοποίησης προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και επιμορφωτικών δράσεων για εκπαιδευτικούς (ημερίδες, σεμινάρια κ.τ.λ.), την τοπική κοινωνία στο πλαίσιο δράσεων του ΚΠΕ Καλαμάτας, αλλά και από ευρωπαίους εταίρους στο πλαίσιο ευρωπαϊκών συμπράξεων.

Με την ευκαιρία της οργάνωσης σεμιναρίου πανελλήνιας εμβέλειας με θέμα «Στα μονοπάτια της ελιάς» στην Καλαμάτα στις 6 και 7 Μαΐου, το ΚΠΕ επιθυμεί τον εμπλουτισμό της έκθεσης με νέα προϊόντα και σήματα και από άλλες μεσσηνιακές επιχειρήσεις. Καλεί λοιπόν τις μεσσηνιακές επιχειρήσεις, να εκθέσουν τα προϊόντα τους διαθέτοντας δείγματα συσκευασίας και τυποποίησης προϊόντων ελιάς και ελαιολάδου ή και δείγματα γευσιγνωσίας.Για πληροφορίες σχετικά με την έκθεση: 27210 62299 (Γεώργιος Αργυροηλιόπουλος) ή στο mail@kpe-kal.mes.sch.gr.