Κυριακή, 14 Μαϊος 2017 16:29

Κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου 

Να συμμετέχει στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε κάθε νομό της Πελοποννήσου, την Τετάρτη 17 Μαΐου, αποφάσισε το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία αναφέρει ότι «μαζί με τους συμμάχους μας στους αγώνες, τους εργατοϋπάλληλους και τα άλλα λαϊκά στρώματα, θα διαδηλώσουμε ενάντια στην πολιτική που χτυπάει αλύπητα το φτωχό λαό, για να εξασφαλίζει μεγάλα κέρδη σε μια χούφτα μονοπώλια, ντόπια και ξένα. Να εναντιωθούμε στη συμφωνία για την αξιολόγηση, που στην ουσία πρόκειται για το 4ο μνημόνιο». Εκτιμά πως «αυτά τα νέα μέτρα θα πλήξουν άγρια τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους, όπως όλο το φτωχό λαό. Θα αυξηθεί κι άλλο η ανέχεια και η φτώχεια στον αγροτικό κόσμο, θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τη ζωή μας στα χωριά».

Η Ομοσπονδία καλεί  τους συλλόγους - μέλη της, τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους της Πελοποννήσου, τους υπόλοιπους αγροτικούς συλλόγους και επιτροπές αγώνα, «στις απεργιακές συγκεντρώσεις και πορείες που οργανώνουν ταξικά προσανατολισμένες συνδικαλιστικές εργατικές οργανώσεις που στήριξαν και στηρίζουν τον αγώνα μας (ΠΑΜΕ)».