Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 09:17

Σοκ στην Καλαμάτα: 83χρονος σε παιδική χαρά συνελήφθη για παιδοφιλία

Γράφτηκε από την
Σοκ στην Καλαμάτα: 83χρονος σε παιδική χαρά συνελήφθη για παιδοφιλία

Μέσα σε μια παιδική χαρά στα Γιαννιτσάνικα της Καλαμάτας, με το φως του ήλιου, ένας 83χρονος Καλαματιανός συνταξιούχος καπνεργάτης φέρεται ότι παρέσυρε 12χρονο αγόρι στο οποίο ασέλγησε σεξουαλικά.

Κάποιος είδε τι γινόταν και νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου τηλεφώνησε ανώνυμα στο 100. Κατήγγειλε ότι ηλικιωμένος παρενοχλεί σεξουαλικά ανήλικο αγόρι στον παιδότοπο της γειτονιάς. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο που τους είχε υποδείξει ο άγνωστος και βρήκαν εκεί τον παιδόφιλο με το παιδί, τους πήραν και τους πήγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, όπου εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της φρίκης.

Μέχρι χθες υπήρχαν υπόνοιες ότι το παιδί μπορεί και να έχει βιαστεί, αλλά δεν είχε σταθεί δυνατόν να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ο οποίος θα βεβαίωνε αν είχε υποστεί μια τέτοια παρά φύσει πράξη. Ανθρωποι ωστόσο που μίλησαν στην "Ε" είπαν ότι ο κατηγορούμενος ως παιδόφιλος εκμεταλλεύτηκε το ότι το αγόρι τον γνώριζε, αφού ο 12χρονος μεγαλώνει στην ίδια περιοχή με αυτόν. Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι δεν απείλησε ούτε εκβίασε το παιδί και ίσως να εκμεταλλεύτηκε μια διαταραχή συμπεριφοράς του αγοριού και να το παρέσυρε χωρίς να χρειαστεί κανενός είδους βία ή αντάλλαγμα για να το πείσει. Σύμφωνα δε με τα μέχρι χθες στοιχεία -και μετά την εξέταση του παιδιού από παιδοψυχίατρο-, από τις Αρχές φαίνεται να βεβαιώνεται πως ο 83χρονος έχει ασελγήσει στο αγόρι τουλάχιστον για δύο συνεχόμενες ημέρες, την Παρασκευή και το Σάββατο. Ωστόσο, εξετάζεται και το ενδεχόμενο να είχε και άλλες φορές αποπλανήσει το αγόρι, καθώς και η πιθανότητα να το έχει κάνει και με άλλα παιδιά.

Χθες ο 83χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Καλαμάτας, ο οποίος τον παρέπεμψε στον τακτικό ανακριτή, απ' όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Πέμπτη.

Ν.Κ.


NEWSLETTER