Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 09:16

Θρήνος στη Μεσσηνία για τον χαμό νέων σε δύο τροχαία

Δύο νέους ανθρώπους, την 26χρονη Κατερίνα Χαραμαρά και τον 27χρονο Γιάννη Πετρόγιαννη που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα το Σαββατοκύριακο, θρηνεί η Μεσσηνία - και παράλληλα προβληματίζεται με τον τεράστιο αριθμό δυστυχημάτων στους ελληνικούς δρόμους.

Δεν θα ήταν υπερβολή να λεχθεί ότι δεν υπάρχει πια οικογένεια που να μην έχει θρηνήσει ανθρώπους από το στενό συγγενικό και φιλικό της περιβάλλον, οι οποίοι σκοτώθηκαν στην άσφαλτο.

 

 ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ

Το Σάββατο λίγο μετά τις 8 το πρωί στην Κύμη της Εύβοιας, σε τροχαίο στο οποίο σκοτώθηκαν συνολικά 3 νέοι, έχασε τη ζωή της η 26χρονη Κατερίνα Χαραμαρά, κόρη του προέδρου της Δημοτικού Συμβουλίου Πύλου-Νέστορος, Θεόδωρου Χαραμαρά.

Το δυστύχημα έγινε στον παραλιακό δρόμο της Νότιας Εύβοιας από Πλατάνα προς Στόμιο, στην περιοχή της Κύμης. Ο οδηγός του μοιραίου Jeep Wrangler, ο οποίος ήταν αρραβωνιαστικός της Κατερίνας και τραυματίστηκε σοβαρά, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με συνέπεια αυτό να βρεθεί εκτός δρόμου και να πέσει από ύψος στην παραλία. Οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρούς δύο άνδρες και την Κατερίνα, που κάθονταν στα πίσω καθίσματα, ενώ σοβαρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Αττικής ο αρραβωνιαστικός της Κατερίνας και ο συνοδηγός του.

Η Κατερίνα Χαραμαρά κηδεύεται σήμερα στην Πύλο και η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

 

ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΚΗΣ

Τα ξημερώματα της Κυριακής άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" στην Αθήνα ο 27χρονος ποδοσφαιριστής του Πανθουριακού Γιάννης Πετρόγιαννης. Είχε τραυματιστεί σε τροχαίο τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 12 Ιουλίου στην οδό Λακωνικής 183 της Καλαμάτας, όταν η μηχανή που οδηγούσε ξέφυγε για άγνωστο λόγο από την πορεία της κι έπεσε σ' έναν μαντρότοιχο.