Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017 21:48

“Λογοδοτούμε μόνο στα μέλη του σωματείου μας” λένε οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΚ

"Λογοδοτούμε μόνο στα μέλη του σωματείου μας, μέσα από τις συλλογικές μας διαδικασίες, και σε κανέναν άλλο. Λογοδοτούμε μόνο για τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Η ιστορία και η δράση του σωματείου, με τις μαζικές συλλογικές διαδικασίες του, έχει δείξει ότι δεν πτοείται από εκφοβισμούς και τρομοκρατίες και φυσικά δεν περιμένει την έγκριση της δημοτικής αρχής και του δημάρχου”.

Τα παραπάνω σημειώνει το σωματείο εργαζομένων στη ΔΕΥΑΚ σε ανακοίνωσή του με την οποία καταγγέλλει “την προκλητική στάση της δημοτικής αρχής Καλαμάτας, που επιχειρεί να τρομοκρατήσει το Δ.Σ. του σωματείου μας εφαρμόζοντας μεθόδους που ξεπερνούν κάθε όριο”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στη δημοτική αρχή “επιμένουν να καλούν το σωματείο, να απολογηθεί για τις δράσεις του στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν 20 - 22/6/2017, με αίτημα τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων δήμου και ΔΕΥΑΚ. Μάλιστα έφθασαν στο σημείο να ζητούν να απολογηθούν ο πρόεδρος κι ο αντιπρόεδρος του σωματείου για δημόσιες δηλώσεις τους, σε συνέντευξη Τύπου του σωματείου”.