Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2017 15:32

Σωματείο Φαρμακοϋπαλλήλων Μεσσηνίας για Δασκαρόλη 

Το Σωματείο Φαρμακοϋπαλλήλων Μεσσηνίας καταγγέλλει “την προκλητική στάση της κυβέρνησης που καταδικάζει σε φυλάκιση αγωνιστή, λόγω της άρνησής του να πληρώσει διόδια, ενώ αφήνει έξω από αυτή μεγαλοεργολάβους, μεγαλοοφειλέτες και εγκληματίες, όπως η Χρυσή Αυγή”.

Στην ανακοίνωση για τον Στράτο Δασκαρόλη, το σωματείο αναφέρει ότι “στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η απόφαση να οδηγηθούν σε δίκη ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και ο πρόεδρος του Σωματείου των ΔΕΥΑ Μεσσηνίας, επειδή στις 27/11/2014 μέρα πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας με θέμα το ασφαλιστικό, συμμετείχαν στην κινητοποίηση που διοργάνωναν τα σωματεία έξω από το κατάστημα Lidl στην Καλαμάτα. Η προσπάθεια τρομοκράτησης του εργατικού και λαϊκού κινήματος που ξεκίνησε επί κυβέρνησης Ν.Δ. συνεχίζεται είτε με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ 1, είτε με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ 2”.

Το Δ.Σ. του Σωματείου Φαρμακοϋπαλλήλων Μεσσηνίας ζητεί “εδώ και τώρα άμεση κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων που οδηγούν σε φυλάκιση και διώξεις αγωνιστές”.