Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2017 16:58

Επιμορφωτικά Σεμινάρια Ρητορικής Τέχνης σε σχολεία της Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Επιμορφωτικά Σεμινάρια Ρητορικής Τέχνης σε σχολεία της Πελοποννήσου

Τα “Επιμορφωτικά Σεμινάρια Ρητορικής Τέχνης Περιφέρειας Πελοποννήσου 2017-18”  συνδιοργανώνει το Εργαστήριο Αρχαίας Ρητορικής και Δραματικής Τέχνης του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με την Περιφέρεια Πελοποννήσου – Π.Ε. Μεσσηνίας,

σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, το Ινστιτούτο Ρητορικών και Επικοινωνιακών Σπουδών  Ελλάδας, την Ελληνική Ενωση για την Προώθηση της Ρητορικής στην Εκπαίδευση, τα Εκπαιδευτήρια «Πολύτροπη Αρμονία» και τον Μανώλη Πολυχρονίδη εκπαιδευτή ρητορικής. 

Αυτά θα γίνουν ως εξής: - σήμερα Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στο 4ο Λύκειο Κορίνθου με θέμα “Τα ρητορικά αγωνίσματα στην παιδαγωγική πράξη” στις 4.30 μ.μ. Για δηλώσεις συμμετοχής: μπορεί κανείς να απευθυνθεί στην Βασιλική Στάθη διευθύντρια 4ου Λυκείου Κορίνθου (27410 76444).

 - Αύριο Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στις 4 μ.μ. στο Λύκειο Κυπαρισσίας θα αναλυθεί το θέμα «Εμβαθύνοντας στην διδασκαλία του επιχειρήματος: θεωρία και πράξη». Για δηλώσεις συμμετοχής: Ευάγγελος Αντωνόπουλος διευθυντής Λυκείου Κυπαρισσίας (27610 22345). 

- Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, 9 π.μ. στο 1ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας (διευθυντής: Χριστόδουλος Στυλιανίδης) με θέμα: «Εμβαθύνοντας στην διδασκαλία του επιχειρήματος: θεωρία και πράξη». Το σεμινάριο στην Καλαμάτα θα γίνει σε ανοικτή σύνδεση με όλες τις πόλεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Για δηλώσεις Συμμετοχής: Γεωργία Παπαδοπούλου υπεύθυνη Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, (27213 61546). Υπεύθυνη συντονίστρια των Αγώνων είναι η Ελένη Βολονάκη επίκουρη καθηγήτρια, αναπληρώτρια διευθύντρια Εργαστηρίου Αρχαίας Ρητορικής και Δραματικής Τέχνης, στο Τμήμα Φιλολογίας, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Η Φωτεινή Εγγλέζου είναι η διδάσκουσα - εμψυχώτρια, δρ. Διδακτικής της Γλώσσας και Ρητορικής, πρόεδρος του Ινστιτούτου Ρητορικών και Επικοινωνιακών Σπουδών Ελλάδας (Ι.Ρ.Ε.Σ.Ε.). 

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER