Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 17:52

Το ΠΑΜΕ διαδηλώνει στην Τρίπολη για το Αναπτυξιακό Συνέδριο

Σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο που οργανώνεται στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, με αφορμή το Αναπτυξιακό Συνέδριο Πελοποννήσου που διεξάγεται παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, καλούν, με ανακοινώσεις που εξέδωσαν, φορείς και σωματεία της Μεσσηνίας που ανήκουν στη δύναμη του ΠΑΜΕ.

Παράλληλα τα σωματεία -δηλαδή το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Μεσσηνίας, το Συνδικάτο Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό τομέα Νομού Μεσσηνίας, καθώς και το Σωματείο Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας- γνωστοποιούν ότι την Τρίτη στις 4 μ.μ. θα αναχωρήσουν από την πλατεία Υπαπαντής της Καλαμάτας λεωφορεία για την αρκαδική πρωτεύουσα και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 6988-926099.

“Η ανάπτυξη που λένε είναι για τα αφεντικά, όχι για τους εργάτες. Για μας η μόνη ανάπτυξη που θα έρθει είναι η «ανάπτυξη» των χρεών στην Εφορία, ΔΕΗ, ΟΤΕ, στις τράπεζες κ.ά., η παραπέρα εμπορευματοποίηση της υγείας, της παιδείας κ.λπ.” επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, στις ανακοινώσεις με τις οποίες γίνεται κάλεσμα για “μαζική διαδήλωση ενάντια στις φιέστες κυβέρνησης και κεφαλαίου” και “διεκδίκηση με βάση τις σύγχρονες ανάγκες και τον πλούτο που εμείς παράγουμε”.