Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 16:16

Η ΔΕΥΑΚ για τη βλάβη στο Αλμυρό

Σχετικά με τρία διαφορετικά δημοσιεύματα για βλάβη σε σύνδεση ύδρευσης στο Αλμυρό η ΔΕΥΑΚ -έστω και καθυστερημένα- απαντά:

“Σας ενημερώνουμε ότι από το πρώτο κιόλας δημοσίευμα σχετικά με τη διαρροή νερού στον Αλμυρό (διασταύρωση Μικρής Μαντίνειας - Μάνης) η ΔΕΥΑΚ παρενέβη άμεσα. Μετά από αυτοψία διαπιστώθηκε ότι η ζημιά ήταν μετά το υδρόμετρο και ως εκ τούτου ήταν ευθύνη του ιδιοκτήτη του υδρομέτρου η αποκατάστασή της. Ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης και επειδή δεν μπόρεσε να αποκαταστήσει τη ζημιά η ΔΕΥΑΚ προχώρησε στη διακοπή της υδροδότησης. Από πλευράς ΔΕΥΑΚ έγιναν άμεσα όλες οι δυνατές ενέργειες και σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Επιπλέον σας επισημαίνουμε ότι τα τηλέφωνα βλαβών της ΔΕΥΑΚ όλο το 24ωρο είναι τα 27210 63120 και 27210 69427 στη διάθεσή σας”.

Σ.Σ. Με την ευκαιρία να επισημάνουμε ότι δεν είναι σωστό τα υδρόμετρα κατοικιών να βρίσκονται στην απέναντι πλευρά του δρόμου και οι σωλήνες να δέχονται όλο το βάρος μεγάλων οχημάτων. Επίσης σε τυχόν βλάβη δεν επιτρέπεται ο ιδιοκτήτης να προβαίνει σε εργασίες στο οδόστρωμα. Αυτά από εμάς.