Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2018 09:17

Καλαμάτα: Δεκατρείς στο νοσοκομείο από χαλασμένη γουρνοπούλα 

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(17 ψήφοι)
Καλαμάτα: Δεκατρείς στο νοσοκομείο από χαλασμένη γουρνοπούλα 

Δεκατρία τουλάχιστον άτομα με συμπτώματα γαστρεντερίδας - σαλμονέλας έστειλε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας η γουρνοπούλα που έφαγαν.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωσή μας από το Νοσοκομείο, το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό, καθώς αφορά 13 καταγεγραμμένα περιστατικά που έφθασαν εκεί (τα περισσότερα τη Δευτέρα) με διάρροιες, πυρετούς και εμετούς. Μάλιστα, 3 άτομα εξακολουθούν να νοσηλεύονται στη Β’ Παθολογική Κλινική, και 2 αδελφάκια στην Παιδιατρική.

Ανά 2 - 3 οι άνθρωποι που αρρώστησαν και έσπευσαν στο Νοσοκομείο ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας που έφαγαν από την ίδια γουρνοπούλα. Τα 10 από τα 13 αυτά άτομα ενημέρωσαν το Νοσοκομείο ότι αγόρασαν τη γουρνοπούλα από ένα συγκεκριμένο μαγαζί της Καλαμάτας.

Σε αυτές τις περιπτώσεις το Νοσοκομείο Καλαμάτας ενημερώνει το ΚΕΕΛΠΝΟ και τη Διεύθυνση Υγείας Μεσσηνίας, η οποία ασχολείται σοβαρά με την υπόθεση όταν η κατανάλωση του επικίνδυνου τροφίμου έχει προκαλέσει προβλήματα υγείας σε αρκετά άτομα και το προϊόν προέρχεται από το ίδιο κατάστημα.

Η υπηρεσία αναλαμβάνει να επιβεβαιώσει ότι το πρόβλημα υγείας προκλήθηκε από το συγκεκριμένο κατάστημα, και στη συνέχεια κινεί τις διαδικασίες για την επιβολή των προβλεπόμενων ποινών.

Γ.Σ.

Σ.Σ.: Το νομικό πλαίσιο, που ισχύει στην Ελλάδα δεν επιτρέπει σε ΜΜΕ την δημοσιοποίηση στοιχείων ακόμα και σε τέτοιες περιπτώσεις χωρίς να έχει προηγηθεί σχετική εισαγγελική εντολή.

Σχόλια  

+2 # Γιαννης 04-07-2018 15:11
Μια τρυπα στο νερο!!Μια ειδηση χωρις στοιχεια!!Βλακε ιες και τιποτα αλλο!!!
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
0 # ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛ 04-07-2018 20:39
Άκου φίλε όταν είναι για την υγεία μας δεν παίζει με αυτά τα θέματα πες το ονομα θέλω να ξέρω
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
-1 # PANTELIS PALLADINOS 05-07-2018 08:52
Αυτό είναι το δέντρο, το δάσος είναι ότι το 95% των επιχειρήσεων τροφίμων δεν ελέγχονται από τις αρμόδιες αρχές τις οποίες πληρώνουμε ακριβά.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER