Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2018 12:13

Εξόρμηση στον Αχέροντα ποταμό ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας

Εξόρμηση στον Αχέροντα ποταμό διοργανώνει την Κυριακή ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας σε συνεργασία με τον Ορειβατικό Σύλλογο Πρέβεζας.

Πεζοπορία δίπλα και μέσα στο ποτάμι, κολύμπι αλλά και … λασπόλουτρα (προαιρετικά) περιλαμβάνει η συγκεκριμένη διαδρομή. Η διάσχιση του ποταμού Αχέροντα θα γίνει από το Τρίκαστρο (Πύλες Αδη) ως τη Γλυκή (πηγές). Οι κολυμβητικές γνώσεις είναι απαραίτητες. Συνολική διάρκεια 6 - 7 ώρες, βαθμός δυσκολίας 2.

Η αναχώρηση από Καλαμάτα θα γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου στις 3 με προορισμό την Πρέβεζα. Η διανυκτέρευση θα γίνει σε υπαίθριο χώρο. Για πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής: γραφεία του Ορειβατικού 9 – 10.30 μ.μ. και στα τηλέφωνα 27210 97733, 6977-716580. Απαραίτητος εξοπλισμός: εξοπλισμός διανυκτέρευσης, ειδικά αθλητικά πέδιλα (κλειστά μπροστά για να προστατεύουν τα δάχτυλα) ή αθλητικά παπούτσια, μαγιό, καπέλο, αντιηλιακό, γυαλιά ηλίου, έξτρα ρούχα, δεύτερα παπούτσια. Δηλώσεις συμμετοχής κατατίθενται έως και αύριο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για τη συμμετοχή απαιτείται προκαταβολή 10 ευρώ.