Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 07:24

Το γύρο του κόσμου κάνει ο γάμος της Μαρίας Μενούνος στον Ακοβο της Αρκαδίας

Γράφτηκε από την

Το γύρο του κόσμου έκαναν οι φωτογραφίες και τα βίντεο από το γάμο της διάσημης τηλεπαρουσιάστριας Μαρία Μενούνος με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Keven Undergaro, στον Ακοβο Αρκαδίας.

Ο γάμος τελέστηκε προχθές το Σάββατο στο χωριό του πατέρα της διάσημης σταρ και το μυστήριο ήταν ανοιχτό. Σχεδόν όλο το χωριό βρέθηκε στους δρόμους για να δει από κοντά το ζευγάρι, ενώ έξω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου -στην οποία η νύφη έφτασε με άμαξα- στήθηκε παραδοσιακό γλέντι.

Κουμπάροι ήταν ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά, ο Δημήτρης Γιαννέτος και ο Σωτήρης Κυρανάκος, ενώ το νυφικό της Μαρίας Μενούνος το σχεδίασε η Σήλια Κριθαριώτη.

Υπενθυμίζεται ότι η Μ. Μενούνος έχει ήδη κάνει πολιτικό γάμο με τον Keven Undergaro, την περασμένη Πρωτοχρονιά στη Νέα Υόρκη, στην Times Square, ωστόσο είχε εκφράσει την επιθυμία να κάνει και θρησκευτικό γάμο τιμώντας τις ελληνικές της ρίζες.

Σε δηλώσεις της στην τηλεοπτική εκπομπή Happy Day του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια είχε εκφράσει την επιθυμία να κάνει το γάμο της στην Ελλάδα:

«Η μαμά μου είναι άρρωστη, και λέμε, καλό είναι να το κάνουμε. Πάντα ήθελα να κάνουμε το γάμο στην Ελλάδα. Ηθελα να τιμήσω τον Ακοβο και την Ελλάδα, σας έχω όλους στην καρδιά μου. Ο γάμος θέλω να είναι απλός, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να φάμε, να πιούμε, δεν θέλω να είναι τόσο σοβαρός. Μετά το γάμο θα πάμε ταξίδι στην Ελλάδα και στην Ιταλία» είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Μενούνος.

  • Τη μουσική επιμέλεια στο γλέντι του γάμου την είχε το σχήμα “Σπονδές” από την Καλαμάτα, ενώ μέλη του Πολιτιστικού Αναπτυξιακού Συλλόγου Βέργας με τα χορευτικά τους ξεσήκωσαν τον κόσμο, τόσο κατά τη διαδικασία πριν το γάμο, όσο και στο γλέντι.
  • Μετά το γάμο οι νεόνυμφοι με τους κουμπάρους τους βρέθηκαν στην Καλαμάτα, όπου διανυκτέρευσαν. Τα ξημερώματα όμως πέρασαν από την ψησταριά “Λαδορίγανη” για να δοκιμάσουν τις γεύσεις του καταστήματος, ενώ η Μαρία Μενούνος φωτογραφήθηκε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος Χρήστο Γάτση και τη σύζυγό του Πόπη Δανιηλάκη.